Vi spelar i P16 Allsvenskan 2023!

Föreningen har under den senaste tiden tilldelats platser i nästa års nationella serier på pojksidan. Det har varit kval för P19 och P16 där vi trots blandade resultat kvalificerat oss sportsligt för P19 nationell division 1, P17 nationell division 1 och P16 allsvenskan. P16 har haft ett riktigt tufft program och har spelat 7 matcher på cirka 21 dagar men de har genom sina insatser kvalificerat oss både för P17 och P16, P16 allsvenskan är en ny serie 2023 där nu serien görs om till två divisioner istället för som tidigare en. Det blir första gången för föreningen som vi har med lag i alla de tre nationella serierna samtidigt och visar att långsiktighet lönar sig.

– Det stärker föreningen att vi har lag med i de nationella serierna och också viktigt då vi är konkurrensutsatta från andra föreningar i de här åldrarna förklarar Olof Persson Sportchef. Vi jobbar nu med att pussla ihop tränarstaberna för respektive åldersgrupp och ser över våra trupper, även med en del provspelare utifrån. – Jag hoppas verkligen våra spelare inspireras av att spela hos oss och att de förstår att LB07 är en bra plats att vara på! 

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr