Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat P19 – och U21 allsvenskan. Deniz spetsar till vårt anfall ytterligare och med sin speed kommer han kunna bidra från både en central – och kantposition.
Sebastian Jonsson om Deniz:

– Jag får direkt Daniel Ask i tankarna när jag ser vilken situation Deniz kommer ifrån med mycket skador den senaste tid i Malmö FF. Ask kom hem från IFK Värnamo 2020 och behövde få en trygghet och få spela fotboll i lugn och ro. – Han fick hitta sin plats och efter några månader studsade han vidare till Skövde, som blev Västerås och nu i Aalborg efter har blivit utsedd till superettans bästa mittfältare. – Deniz kommer till vår miljö med många tidigare lagkamrater och får i lugn och ro möjligheten att prestera för att sedan studsa vidare på en högre nivå vilket han har i sig.

Vi har en riktigt bra trupp 2024 men har haft en plats öppen för att kunna fylla på offensivt och Deniz matchar alla de kriterier som vi sökt.  – Det känns bra att vi fått behålla alla spelare som vi önskat från 2023 och spetsat till det med en del nya.

Herrarna spelas sin nästa träningsmatch onsdag 20/3 19:15 Brovallen mot Åstorps FF.

FLER NYHETER

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr