Veckans lag P2012 Limhamn

Ny tisdag och nytt ”Veckans lag”. Den här veckan fokuserar vi på pojkar 2012 Limhamn. P2012 Limhamn är en av föreningens största grupper med nästan 50 spelare. Gruppen tränar på Limhamns IP två gånger i veckan och har 3 lag i seriespel. Med nästan 40 spelare på varje träning så krävs en hel del ledare och den här gruppen har 12 ledare som hjälper till på olika sätt med att stötta killarna utifrån var de befinner sig i sin utveckling.

Två frågor till gruppen:

Vad fokuserar ni på i träning och match?

– Vi har haft fokus på ”jaget”, med mycket teknikträning där alla haft var sin boll. Nu pratar vi mer om ”laget”, utan att överge den individuella träningen. Vi återkommer ofta till grunderna och tränar exempelvis fortfarande regelbundet på att ta emot bollen med rätt fot och ha ett bra första tillslag, samtidigt som vi tränar uppspel och var/hur vi vill möta bollen och bli passningsbara.

Hur ser er säsong ut? Något ni ser fram emot extra mycket under året eller något ni redan gjort som ni vill lyfta fram?
– Vi tränar två dagar i veckan och spelar tre, ibland fyra matcher. Vi har inte spelat cuper på länge på grund av pandemin, men kommer att göra det vid några tillfällen i år. Peppen är stor för den typen av extra krydda till det vanliga upplägget.

FLER NYHETER

Utbildningskväll med Swedbank

Lärorik kväll hos LB07s partner Augusta Glass där en av våra andra partners, Swedbank föreläste, utbildade och diskuterade privatekonomi med vårt flicklag 07 och vårt

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr