Veckans lag P2012 Limhamn

Ny tisdag och nytt ”Veckans lag”. Den här veckan fokuserar vi på pojkar 2012 Limhamn. P2012 Limhamn är en av föreningens största grupper med nästan 50 spelare. Gruppen tränar på Limhamns IP två gånger i veckan och har 3 lag i seriespel. Med nästan 40 spelare på varje träning så krävs en hel del ledare och den här gruppen har 12 ledare som hjälper till på olika sätt med att stötta killarna utifrån var de befinner sig i sin utveckling.

Två frågor till gruppen:

Vad fokuserar ni på i träning och match?

– Vi har haft fokus på ”jaget”, med mycket teknikträning där alla haft var sin boll. Nu pratar vi mer om ”laget”, utan att överge den individuella träningen. Vi återkommer ofta till grunderna och tränar exempelvis fortfarande regelbundet på att ta emot bollen med rätt fot och ha ett bra första tillslag, samtidigt som vi tränar uppspel och var/hur vi vill möta bollen och bli passningsbara.

Hur ser er säsong ut? Något ni ser fram emot extra mycket under året eller något ni redan gjort som ni vill lyfta fram?
– Vi tränar två dagar i veckan och spelar tre, ibland fyra matcher. Vi har inte spelat cuper på länge på grund av pandemin, men kommer att göra det vid några tillfällen i år. Peppen är stor för den typen av extra krydda till det vanliga upplägget.

FLER NYHETER

Veckan lag F15

Flickor 15 består av 22 spelare och ledargruppen består av 7 ledare som är med ett par gånger i veckan. Gruppen tränar tre gånger i

Läs mer »

Veckans lag F2014

F2014 är veckans lag, gruppen består av 30 spelare och 10 ledare. Tränar på c-planen två gånger i veckan och på helger är det seriespel.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr