Veckans lag F2013 i samarbete med Augusta Glass

Flickor 2013 består av 22 spelare och 4 ledare som tränar två gånger i veckan, gruppen har två lag i seriespel.

Två frågor till Annika Gollungberg Stroger som är en av ledarna i gruppen:

Vad fokuserar ni på i träning och match?
– Vår ambition är att skapa roliga träningar där alla kan vara med och utvecklas. – Våra träningar kännetecknas av mycket bolltouch vilket ger individuell utveckling och stort fokus att utveckla teknik och passnings färdigheter samtidigt som vi arbetar med spelarens fotbollskunnande för att skapa förståelse för de olika rollerna på plan.

– Vi ledare tog över laget i våras efter LB07s underbara DAM/F17 spelare som startade laget hösten 2019. Vi har under året haft 2 lag i 5-manna serien med förträffliga kämpar insatser som ibland leder till vinst och ibland till förlust. Men oavsett resultat kämpas det på plan fram till slutsignalen ljuder.

Hur ser er säsong ut? Något ni ser fram emot extra mycket under året eller något ni redan gjort som ni vill lyfta fram?
– Höjdpunkter under året har varit fina lag insatser på både match, cup och träning. Fikaförsäljning på Valborg och härlig sommaravslutning på Strandhem med grill och bad.  Efter höstlovet väntas omskolning till 7-manna vilket både vi ledare och barnen ser mycket fram emot.

Augusta glass finns i Limhamn och har ytterligare en butik i Malmö. Augusta besökte vår Fotbollscamp i somras och bjöd 300 deltagare på glass! Läs mer på deras hemsida https://augustaglass.se/

FLER NYHETER

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr