”Rekryteringen startar nu i april”

Arbetet kring uppstarten av LB07’s tränarakademi går vidare. Strax påbörjas rekryteringsprocessen.

-Vi har fått in många spännande ansökningar, så det ska bli intressant att börja intervjua de sökande. Rekryteringen startar nu i april, men vi håller fortsatt dörren öppen för nya ansökningar. Har man ännu inte skickat in sin ansökan ännu är det hög tid att göra det, hälsar Henrik Adolfsson som är programansvarig.

-Vi kommer att starta med telefonintervjuer med samtliga sökande. Därefter gör vi ett urval och går vi vidare med intervjuer på plats och även praktiska moment ute på fotbollsplanen, så att vi kan göra en grundlig och noggrann rekryteringsprocess. Vi vet om att det finns stor potential i området och vår ambition är att rekrytera de mest intressanta tränarna i vår region, säger Henrik.

Olof Persson, mentor i Tränarakademin:

-Att få en plats i den första årgången av Tränarakademin är verkligen en unik chans. Mig veterligen finns det ingen förening som har ett liknande upplägg. Vi är säkra på att det vi erbjuder kommer vara till stor nytta för dig som tränare på både kort och lång sikt.

Läs mer om Tränarakademin och ansök här!

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr