Premiärhelg! Hör John Walls tankar

På söndag är det äntligen dags för herrarna att spela årets första seriematch. Onsala BK gästar Brovallen. Vi stämmer av läget med tränare John Wall inför matchen.

Äntligen avspark efter en ovanligt lång försäsong, hur är känslan inför premiären?

– Den som vet hur man ligger till ljuger. Men det känns skönt att äntligen lägga hela den här ovissheten åt sidan. Vi vet att vi möter Onsala på söndag – det är vårt motstånd. Enkelt så.

Vad har varit den största utmaningen sedan träningsmatcherna blev stoppade i mars?

– Tacksamheten finns i att ha den grupp vi har. Att se möjligheter – bara förhålla sig till det vi kan påverka har varit ett mantra under den här tiden. Idrott har ju en tendens att avslöja karaktär – inte bygga den som många pratar om.

Vad har du för bild av helgens motståndare Onsala BK?

– Ett spelande lag som gjort det bra under ett antal år. Vi kommer behöver hålla oss till vår matchplan – och att spelarna är ödmjuka till vad som krävs för att ro hem en bra prestation. Onsala har haft en kontinuitet under flertalet år vad jag förstår – och det brukar ge resultat över tid.

Hur skulle du vilja beskriva årets LB07-lag och ert sätt att spela?

Intensiva – hårt arbetande och med stort mod i vårt spelsätt. Vi är här för att utveckla och utvecklas tillsammans. Principstarka – hög speldisciplin men ändå flexibla nog.

 

Vi önskar herrarna lycka till och ser fram emot att säsongen sparkar igång!

FLER NYHETER

Allsvenskan startar för P16

2022 kvalificerade P2006 föreningen till P16 Allsvenskan 2023 genom att vinna b-slutspelet P16 nationell. Seriesystemet gjordes om inför 2023 av Svenska fotbollförbundet och det infördes

Läs mer »

P2008 och P2010 vidare i DM

P2008 och P2010 har avslutat gruppspelet i DM för respektive ålder. Båda grupperna vinner gruppspelet och tar sig vidare till slutspel. Niklas Dahl tränare för

Läs mer »

Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr