Premiärhelg! Hör John Walls tankar

På söndag är det äntligen dags för herrarna att spela årets första seriematch. Onsala BK gästar Brovallen. Vi stämmer av läget med tränare John Wall inför matchen.

Äntligen avspark efter en ovanligt lång försäsong, hur är känslan inför premiären?

– Den som vet hur man ligger till ljuger. Men det känns skönt att äntligen lägga hela den här ovissheten åt sidan. Vi vet att vi möter Onsala på söndag – det är vårt motstånd. Enkelt så.

Vad har varit den största utmaningen sedan träningsmatcherna blev stoppade i mars?

– Tacksamheten finns i att ha den grupp vi har. Att se möjligheter – bara förhålla sig till det vi kan påverka har varit ett mantra under den här tiden. Idrott har ju en tendens att avslöja karaktär – inte bygga den som många pratar om.

Vad har du för bild av helgens motståndare Onsala BK?

– Ett spelande lag som gjort det bra under ett antal år. Vi kommer behöver hålla oss till vår matchplan – och att spelarna är ödmjuka till vad som krävs för att ro hem en bra prestation. Onsala har haft en kontinuitet under flertalet år vad jag förstår – och det brukar ge resultat över tid.

Hur skulle du vilja beskriva årets LB07-lag och ert sätt att spela?

Intensiva – hårt arbetande och med stort mod i vårt spelsätt. Vi är här för att utveckla och utvecklas tillsammans. Principstarka – hög speldisciplin men ändå flexibla nog.

 

Vi önskar herrarna lycka till och ser fram emot att säsongen sparkar igång!

FLER NYHETER

Valmötet uppskjutet.

Tyvärr får vi skjuta upp valmötet som var planerat till den 25/1, pga rådande Covid19 restriktioner. Vi planerar att hålla det samtidigt med årsmötet i

Läs mer »

Helgledigt på kansliet

Efter ett mycket speciellt 2020 tar nu LB07 lite paus och laddarna batterierna inför 2021. Kansliet är stängt 19/12 – 3/1. Under den perioden besvarar

Läs mer »

Colin stannar i LB07!

Colin Twetman och LB07 har kommit överens om fortsatt samarbete och ett nytt kontrakt som sträcker sig över 2021. Colin deltog under säsongen i 9

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr