Olof Persson lämnar föreningen

Vår sportchef Olof Persson ansvarig för herr och P19-P14 har på eget initiativ fattat beslutet att lämna föreningen. Olof har varit en del av föreningen sedan 2020 och har verkat i olika roller som tränare, ungdomskoordinator och de senaste två åren som sportchef.

Klubbchef Sebastian Jonsson
Olof har varit en väldigt uppskattad medarbetare och det är väldigt tråkigt att han lämnar föreningen. Han har bidragit mycket med sin kunskap och sina erfarenheter från spelar- och tränarkarriären. Föreningen har utvecklats mycket under de senaste åren och Olof har bidragit starkt i det arbetet.

Olof Persson om beslutet
Jag vill rikta ett stort tack till alla som jag lärt känna och jobbat med. Det här var givetvis ett väldigt svårt beslut att ta. LB07 har infriat alla förväntningarna jag hade innan jag kom hit. Jag har lärt känna fantastiska kollegor, tränare, spelare och föräldrar. Vi har byggt relationer med våra unga tränare som kommer leva även om jag inte arbetar för LB07 längre. Jag kommer definitivt hålla kontakten med LB07 framåt. Inte minst för att båda mina söner spelar för klubben.
Tack för den här tiden! Vi ses på Brovallen eller Limhamns IP!

Olof kommer att arbeta fram till den 1 december med fokus på att skapa de bästa förutsättningarna för P19-P14 inför 2024. Rollen som sportchef för herrlaget kommer tills vidare ligga hos Sebastian som i samråd med tränaren Jim Gustavsson säkerställer truppen inför 2024, det sker med start ifrån dagens datum.

Arbetet med att hitta vägen framåt och ersättare till Olof är i gång. Sebastian är tillsammans utvecklingschefen Henrik Adolfsson ansvarig för processen tillsammans med representanter från styrelsen.

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr