Nyförvärv! Kalle Nebrelius vänder hem !

Vi välkomnar Kalle Nebrelius ”hem”. Kalle kommer närmast från Malmö FF men har fått sin fotbollsuppfostran i LB07, han blir nyförvärv nummer fem till senior herr.

Kalle om valet att komma tillbaka till föreningen:

– Jag vill tillbaka till rötterna och den sanna glädjen i fotbollen. Att göra det med kompisar och lagkamrater från barndomen är så klart roligt och inspirerande. Samtidigt är jag väldigt tacksam över min elitsatsning i MFF, alla internationella erfarenheter och duktiga spelare som jag har träffat. – Mitt passningsspelet, spelförståelsen och inställningen är mina främsta egenskaper. Jag är en sann lagspelare som älskar att vinna och hatar att förlora. Jag gillar att vara i händelsernas centrum med många spelare och mycket duellspel.

– Jag har bara spelat i lag som har varit spelförande och som har förväntats vinna de flesta matcher, cuper och serier. Min förhoppning är så klart att fortsätta på den vägen och hjälpa LB07 mot serieseger.
Olof Persson sportchef om värvningen:

– Väldigt kul att Kalle väljer oss. Övertygad om att vi kan hjälpa varandra att ”kickstarta” karriären igen. Klokt av Kalle att välja miljö framför serietillhörighet. Många som varit i liknande situation som ställer siktet så högt att man glömmer bort att det viktigaste är att få tillbaka glädjen och samtidigt ha en realistisk chans för att omsätta träning i matchminuter.

– I Kalle får vi en rejäl spelare med en väldigt fin inställning. Han har visat från dag ett att han bidra med både sitt fina passningsspel till ett ordentligt duellspel.

Återigen välkommen hem!

På bilden hittar vi Kalle i mitten tillsammans med Hugo Löfgren, Fabian Hellman och Jesper Saarinen. Deniz Salievski längst till höger finns idag i Malmö FF.

FLER NYHETER

Månadens Ledare: Cecilia Keller

Namn: Cecilia Keller Ålder: 37 Familj: Dotter, Hailey Bor: Annestad, Bunkeflostrand Cecilia är tränare i vår yngsta renodlade flickgrupp, födda 2017, men varken ledarskapet eller

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr