Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF.

Freddie är en offensiv spelare som deltog i samtliga 22 seriematcher för Veberöd i årets serie, han var lagets näst bästa målskytt med 8 mål. Han utgår från en kantposition och har varit en nyckelspelare i laget som slutade på en fin tredjeplats. En stor anledning till valet av förening är att det nu blir fortsatt samarbete med vår tränare Jim.

Freddie har meriter från allsvenskan med Trelleborgs FF, superettan med Örgrytes IF och ettan spel med Österlens FF, han är född 1997.

Freddie om valet att komma till föreningen:
Jag kommer ifrån ett fint och glädjefyllt år med Veberöd, efter att egentligen ha lagt av med fotbollen inför 2023. När Olof hörde av sig och berättade om föreningen såväl som dess mål och visioner blev jag intresserad.

LB07 är en förening som bör ligga högre i seriesystemet. Utöver det så har LB fått in Jim som jag redan haft i Veberöd och samarbetat bra med, vilket gör anpassningsperioden smidigare. Det är en spännande klubb som jag gärna är en del av och jag ser fram emot säsongen.

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr