Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har ingått ett 2-årsavtal och första arbetsdag är 1 november.

Olof Persson, sportchef LB07
– Vi är väldigt glada för att Jim valt LB07. Vi har letat efter en tränare med ett tydligt ledarskap och som förespråkar en fotboll som både är utvecklande och ger resultat. Utvecklingen som Veberöd haft dom senaste säsongerna under Jim och hans stab är imponerande. Jims egen ambition om att lyckas som tränare, hans syn på hur vi utvecklar LB07, hans intresse för vilka spelare som finns internt samt hans ledarskap gör att han stått ut lite extra bland kandidaterna vi haft.

Jim Gustafsson, ny tränare
– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av LB07! LB07 har klara och tydliga ambitioner som tilltalar mig som tränare samt väldigt bra förutsättningar för att spela den typ av fotboll som jag representerar. Det är en ung välmående klubb med en bra organisation med väldigt hög kompetens på ledare och andra personer kopplat till seniorlaget. De har en stor potential och jag är exalterad att tillsammans med spelare, resten av tränarstaben samt den sportsliga ledningen utveckla och förbättra LB07s prestationer och resultat nästkommande år. Tillsammans ska vi göra allt vi kan för att realisera klubbens ambitioner sportsligt genom att bygga vidare på en attraktiv spelidé samt säkerställa att seniortruppen representeras av många unga duktiga talanger från egna leden.

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr