Ny styrelse i LB07

Efter viss fördröjning på grund av rådande pandemi har LB07 nu genomfört ett kombinerat val- och årsmöte. Årets styrelse ser ut på följande sätt:

Styrelse 2021

Per Gärdsell (Ordförande)

Joakim Olsson (Vice ordförande)

Jesper Lindskog (Kassör)

Mats Lundström (Ledamot)

David Wernersson (Ledamot) – NY

Samuel Börjesson (Ledamot) – NY

 

LB07 vill också passa på att tacka de som lämnar styrelsen, Björn Peters, Patrik Eklund, Thomas Kragh och Tomas Persson för deras insatser i LB07.

 

Presentation av Samuel Börjesson (bilden):

-Jag är 31 år gammal och kommer ursprungligen från Varberg. Efter studier i Lund hamnade jag i Malmö där jag bor sedan ett par år tillbaka. Till vardags jobbar jag med produktutveckling och marknad på en digital vårdtjänst som heter Blodtrycksdoktorn. Jag har haft ett stort fotbollsintresse sedan barnsben och håller fortfarande igång på lägre nivå. Jag anser att fotbollen har en otroligt viktig roll att spela i samhället, framförallt när det gäller barn och ungdomar. Därför lockas jag av LB07:s vision om att vara södra Sveriges ledande utvecklingsmiljö, ett arbete som jag hoppas och tror att jag kan bidra till!

Presentation av David Wernersson:

-31 år gammal ursprungligen från Gnesta och Nyköping i Södermanland. Har bott i Malmö sedan 2016 och innan dess Lund bland annat. Under 2019 och i inledningen av 2020 arbetade jag som klubbchef i LB07 och har dessförinnan en bakgrund inom CSR-arbete och bemanning och rekrytering samt familjehemsvård. Jag har också spelat fotboll själv på lägre nivå och även varit engagerad som tränare. Efter min period som klubbchef har jag varit adjungerad i styrelsen för att kunna ge en inblick i det dagliga arbetet i LB07. Sedan någon månad tillbaka arbetar jag som Product Manager på GameInsight – ett företag som arbetar med en digital plattform för såväl spelare, tränare, klubbar i fotbollsvärlden där där vårt fokus är utbildning och kommunikation. 

Jag tycker det är ett stort privilegium att få vara fortsatt kvar i LB07 (tredje året) och nu även som ordinarie styrelseledamot. Får man frågan är det en skyldighet att tacka ja. Jag vill bidra till att fortsätta vara med att utveckla LB07 till att bli Sveriges bästa ungdomsverksamhet. Vilket även i förlängningen  ska återspegla sig i att vi har både våra damer och herrar på en hög serienivå i Sverige utan att vi för den skull någonsin  gör avkall på att ha en ansvarsfull ekonomi och en stark ungdomssida. 

FLER NYHETER

Allsvenskan startar för P16

2022 kvalificerade P2006 föreningen till P16 Allsvenskan 2023 genom att vinna b-slutspelet P16 nationell. Seriesystemet gjordes om inför 2023 av Svenska fotbollförbundet och det infördes

Läs mer »

P2008 och P2010 vidare i DM

P2008 och P2010 har avslutat gruppspelet i DM för respektive ålder. Båda grupperna vinner gruppspelet och tar sig vidare till slutspel. Niklas Dahl tränare för

Läs mer »

Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr