Ny styrelse i LB07

Efter viss fördröjning på grund av rådande pandemi har LB07 nu genomfört ett kombinerat val- och årsmöte. Årets styrelse ser ut på följande sätt:

Styrelse 2021

Per Gärdsell (Ordförande)

Joakim Olsson (Vice ordförande)

Jesper Lindskog (Kassör)

Mats Lundström (Ledamot)

David Wernersson (Ledamot) – NY

Samuel Börjesson (Ledamot) – NY

 

LB07 vill också passa på att tacka de som lämnar styrelsen, Björn Peters, Patrik Eklund, Thomas Kragh och Tomas Persson för deras insatser i LB07.

 

Presentation av Samuel Börjesson (bilden):

-Jag är 31 år gammal och kommer ursprungligen från Varberg. Efter studier i Lund hamnade jag i Malmö där jag bor sedan ett par år tillbaka. Till vardags jobbar jag med produktutveckling och marknad på en digital vårdtjänst som heter Blodtrycksdoktorn. Jag har haft ett stort fotbollsintresse sedan barnsben och håller fortfarande igång på lägre nivå. Jag anser att fotbollen har en otroligt viktig roll att spela i samhället, framförallt när det gäller barn och ungdomar. Därför lockas jag av LB07:s vision om att vara södra Sveriges ledande utvecklingsmiljö, ett arbete som jag hoppas och tror att jag kan bidra till!

Presentation av David Wernersson:

-31 år gammal ursprungligen från Gnesta och Nyköping i Södermanland. Har bott i Malmö sedan 2016 och innan dess Lund bland annat. Under 2019 och i inledningen av 2020 arbetade jag som klubbchef i LB07 och har dessförinnan en bakgrund inom CSR-arbete och bemanning och rekrytering samt familjehemsvård. Jag har också spelat fotboll själv på lägre nivå och även varit engagerad som tränare. Efter min period som klubbchef har jag varit adjungerad i styrelsen för att kunna ge en inblick i det dagliga arbetet i LB07. Sedan någon månad tillbaka arbetar jag som Product Manager på GameInsight – ett företag som arbetar med en digital plattform för såväl spelare, tränare, klubbar i fotbollsvärlden där där vårt fokus är utbildning och kommunikation. 

Jag tycker det är ett stort privilegium att få vara fortsatt kvar i LB07 (tredje året) och nu även som ordinarie styrelseledamot. Får man frågan är det en skyldighet att tacka ja. Jag vill bidra till att fortsätta vara med att utveckla LB07 till att bli Sveriges bästa ungdomsverksamhet. Vilket även i förlängningen  ska återspegla sig i att vi har både våra damer och herrar på en hög serienivå i Sverige utan att vi för den skull någonsin  gör avkall på att ha en ansvarsfull ekonomi och en stark ungdomssida. 

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr