Ny assisterande tränare till herrarna!

Chadie Hotait är klar som ny assisterande tränare i herrlaget och han kommer även ha ett ansvar för målvakterna i A-laget och P19. Han har under de senaste två åren haft en liknande roll i IFK Hässleholm och även tidigare haft en ledarroll i Lilla Torg.

– Det känns väldigt bra att komma till LB07! Jag har haft en lång dialog med klubben som har varit väldigt professionell under hela processen. Klubben har visat stort tålamod vilket har gett mig en trygghet och att det finns ett stort förtroende från ledningen.

– Det som avgjorde varför jag valde LB07 var helhetsintrycket jag fick och den långsiktighet som klubben visar. Det finns mycket kompetens, tydliga riktningar och planer för hur målen ska nås. Det är inte en klubb som bara drömmer, utan en klubb som har visioner och tydliga planer för att komma dit. Det lockar mig att komma till seriösa miljöer, vilket var en jättestor faktor i mitt beslut. Jag ser fram emot att komma igång och komma in med nya glasögon i verksamheten. Jag vill få det att brinna i varje spelare så att vi vinner alla matcher vi spelar 2021.

Sportchef Sebastian Jonsson om rekryteringen:

– Jag har under lång tid haft en dialog med Chadie som startade redan för fyra år sedan, men då föll hans val på IFK Hässleholm. När jag under hösten började titta på olika alternativ hur vi skulle utveckla vår verksamhet samt hur vi kunde ersätta Olof så siktade jag in mig på Chadie. Han var öppen för en dialog och efter flertalet möten så hittade vi en lösning där Chadie skrivit på ett 1+2 års-kontrakt där han blir assisterande tränare till John och också med ett ansvar för målvakterna. Jag upplever Chadie som en ambitiös och kunnig tränare som vill framåt med LB07. Han har precis avslutat sin UEFA A utbildning och kommer komplettera John på ett bra sätt.

Det står också klart i och med rekryteringen av Chadie att Ola Tidman inte kommer fortsätta under 2021 och föreningen vill rikta ett stort tack för alla de åren som Ola varit i föreningen som spelare och ledare.

 

 

 

 

 

 

FLER NYHETER

Valmötet uppskjutet.

Tyvärr får vi skjuta upp valmötet som var planerat till den 25/1, pga rådande Covid19 restriktioner. Vi planerar att hålla det samtidigt med årsmötet i

Läs mer »

Helgledigt på kansliet

Efter ett mycket speciellt 2020 tar nu LB07 lite paus och laddarna batterierna inför 2021. Kansliet är stängt 19/12 – 3/1. Under den perioden besvarar

Läs mer »

Colin stannar i LB07!

Colin Twetman och LB07 har kommit överens om fortsatt samarbete och ett nytt kontrakt som sträcker sig över 2021. Colin deltog under säsongen i 9

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr