LB07 söker Fotbollschef – ansök nu!

Om tjänsten
LB07 söker en fotbollschef som har det övergripande sportsliga ansvaret i föreningen. Anställningsgraden är 75-100 % och arbetstiderna följer verksamheten. Det förväntas att du regelbundet arbetar både kvällar och helger. Anställningsformen är projektanställning om 1 år, med en efterföljande 2-årig option för båda parter.

Om LB07
LB07 är en av Sveriges största fotbollsföreningar med 1300 spelare och 250 ledare. Vi bedriver verksamhet på två idrottsplatser i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo. Föreningen har en välmående ekonomi och tydliga strukturer samt arbetssätt. Ett stort fokus i LB07 är att utveckla föreningens ungdomar och att arbeta långsiktigt med ett helhetsperspektiv för samtliga spelare och ledare i föreningen. Vi strävar dagligen efter att uppnå vår vision, som är:

LB07 ska vara södra Sveriges ledande utvecklingsmiljö inom fotboll. Vi agerar annorlunda än andra fotbollsklubbar eftersom vi utmanar traditionella strukturer och normer. Detta gör oss innovativa och ger våra spelare och ledare en modern utbildning både på och utanför planen. Vårt fokus på utbildning och utveckling ger oss en stark tro på framtiden. Tillsammans med stadsdelen Limhamn-Bunkeflo vill vi bidra till en positiv samhällsutveckling och människors välbefinnande. Det vi gör idag ger oss framgång imorgon – och den framgången delar vi tillsammans.

Huvudsakliga ansvarsområden
– Driva och utveckla LB07’s sportsliga verksamhet
– Rekrytera spelare och ledare till lagen som är 14 år och äldre.
– Säkerställa att vår spelarutbildningsplan LB07 ID implementeras och efterlevs.
– Bygga upp och ansvara för ett scoutingnätverk.
– Vägleda och coacha våra tränare för att uppnå maximal sportslig prestation.

Om dig
Vi söker dig som är bra på att bygga relationer både externt och internt. Du är strukturerad, noggrann och klarar av att både driva och efterleva processer. Tack vare en trygg och inspirerande personlighet blir du en bra chef, mentor och bollplank för våra tränare. Du är självgående och har en hands-on-mentalitet som gör att du snabbt tar tag i och löser olika situationer som uppstår.

Vi ser att du har följande kvalifikationer och erfarenheter
– Gedigen tränarerfarenhet och tränarutbildning
– Erfarenhet av senior- och ungdomsfotboll
– Erfarenhet av att leda andra
– Akademisk utbildning är meriterande
– Ledarskapsutbildning är meriterande
– Erfarenhet av förhandlingar och anställningsavtal är meriterande
– Tidigare sportchefserfarenhet är meriterande
– Körkort och tillgång till bil

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 14/1 2024 och anställningen startar 1/3 2024 eller enligt överenskommelse. Vi genomför intervjuer löpande. Ansöker gör du i följande formulär:

Ansök här!

För övriga frågor om tjänsten, vänligen kontakta klubbchef Sebastian Jonsson, sebastian@lb07.se

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr