Koordinator för 3- & 5-manna

Som ett led i att förverkliga LB07’s nya vision att vara ”södra Sveriges ledande utvecklingsmijö inom fotboll”, har föreningen nu anställt en koordinator för lagen på 3- och 5-manna nivå. Det är en intern rekrytering i form Philip Celander som tränar klubbens P14-lag.

Sebastian Jonsson, sportchef Herr & Pojk:

– Anställningen av en koordinator är ett steg för att skapa ett större stöd för våra ledare. Det blir ett stort plus att vi som förening får fler personer aktiva ute i vår verksamhet som finns tillgängliga för våra ledare. Det är också ett bra steg mot att skapa en tydlig röd tråd i vår spelar- och ledarutbildning. Anställningen av Philip sammanfaller med introduceringen av vår nya spelarutbildningsplan och implementeringen av denna. Det känns också bra att kunna ge Philip möjligheter att utvecklas inom LB07, då han utöver sin roll som tränare för P14 nu också får en större insyn och påverkan på vår verksamhet.

Philip Celander:

– Det blir en rolig och utvecklande roll för mig själv. Jag vet att LB07 kommer hitta en bra struktur i sin spelarutbildning och det ska bli roligt att vara delaktig i det. Jag är övertygad om att LB07 kommer att fortsätta vara en stark ungdomsförening och jag ser fram emot att få vara med på den resan.

Philip påbörjade sin anställning 1/8.

 

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr