Jonas Carlberg stannar som tränare i P19

LB07 och Jonas Carlberg överens om en fortsatt satsning tillsammans och Jonas har förlängt sitt kontrakt som P19 tränare i ytterligare två säsonger.

Sebastian Jonsson Sportchef om kontraktsförlängningen:

– Jonas har gjort ett väldigt bra arbete som inleddes under 2019 och under 2020 har vi verkligen fått se resultatet på fotbollsplanen. En serieseger och en andraplats i a-slutspelet imponerar och det tillsammans med att vi flyttat upp nio spelare underifrån till vår seniortrupp under det senaste året gör att vi står oss starka i södra Sverige när det gäller spelarutbildning.  Vi vill nu fortsätta vägen mot att skapa södra Sveriges bästa utvecklingsmiljö för barn och ungdomar och med den kompetensen Jonas har genom sina utbildningar kan vi under 2021-2022 ta ytterligare steg framåt.  Vi får inte heller glömma att vi vann serien med det klart yngsta laget och att vi därmed redan nu har grunden klar inför 2021. Tillsammans med övriga ledare i P19 kommer vi kunna fortsätta med målsättningen att producera spelare till vårt seniorlag.

Jonas Carlberg om förlängningen:

– Vi lyckades med våra målsättningar för 2019 och 2020: att brygga upp ungdomsspelare till A-laget utan att tappa i prestationsförmåga. Spelarna har jobbat stenhårt för att göra P19 till en av södra Sveriges bästa verksamheter och det är med glädje jag fortsätter vara delaktig i deras resa.

 

 

 

 

 

 

 

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr