Hugo och Anton kvar i LB07!

Hugo Andersson har skrivit på ett 1-års kontrakt och blir tillsammans med Adam Gundersen den som ska slåss om platsen i målet under 2021. Sportchef Sebastian Jonsson om förlängningen:

– Hugo är mer eller mindre uppväxt på Brovallen och det är viktigt för oss att han stannar. Han är ambitiös och träningsvillig, vilket gör att konkurrensen blir tuff om platsen i målet.

Anton Reuterskiöld har skrivit på ett 1+2 års kontrakt. Han kom tillbaka i år efter att ha varit i andra klubbar de senaste säsongerna. I år har han visat prov på vad han kan men varit aningen ojämn, vilket grundar sig i att han missade hela säsongen 2019 till följd av skada.

– Jag blir glad att Anton väljer att stanna hos oss trots andra alternativ. Ett moget beslut där han inser att speltid är avgörande för att kunna ta nästa steg och komma ikapp året han missade 2019. Antons teknik tillsammans med hans speed blir viktiga för oss nästa år, säger Sebastian.

 

 

 

 

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr