Förändringar i våra seniorlag

Under sommaren gjorde föreningen klart med en ny huvudtränare för vårt damlag och under föregående vecka blev det också klart med en intern lösning för herrlaget tillsvidare.
Ny huvudtränare för damerna är Martin Sonesson 27 år, han ersätter Philip Celander som varit ansvarig sedan 2022. Vi tackar Philip för sitt engagemang och bidrag till förening.

Martin om varför han valde att tacka ja till uppdraget hos damerna:
– Jag ville komma tillbaka till fotbollen efter en liten paus. Uppdraget är spännande och utmanande, försöka komma in och vända läget i tabellen.
– Jag behöver snabbt få ihop gruppen och laget, vi har en tuff höst med många matcher och vi har ett tufft utgångsläge i tabellen. Börjar vi vinna matcher så är ingenting omöjligt. Får jag fram det vi är bra på och vi blir bättre på det som vi behöver förbättra så tror jag vi klarar det.

Damlaget har sin första seriematch för hösten på söndag mot Hyllie IK på bortaplan.

Även i herrlaget har föreningen genomfört förändringar på ledarsidan, huvudtränare Chadie Hotait och assisterande tränare André Johansson har avslutat sina uppdrag. Beslutet att avsluta uppdragen togs efter höstens första seriematch mot Sölvesborgs GIF. Tills vidare kommer Olof Persson vara ansvarig för laget tillsammans med Sebastian Jonsson, målvaktstränare Terry Dahlberg och lagledaren Roland Johansson.

Vi vill tacka Chadie och André för deras tid i föreningen och önskar dom ett stort lycka till i framtiden!.

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr