Adam Asmundsson assisterande tränare till herr

Adam Asmundsson är klar som assisterande tränare till herrarna och Jim. Adam har under de senast 1,5 året haft ett framgångsrikt samarbete med Jim i Veberöd och därför föll det sig naturligt att följa med till LB07.

Adam om valet att komma till föreningen
– När möjligheten gavs att följa med Jim till LB07 fanns det inga tveksamheter från min sida. LB07 har potentialen att ligga betydligt högre upp i seriesystemet och jag ser fram emot utmaningen i att försöka verkställa detta.

– Genom att fortsätta det framgångsrika samarbete som jag och Jim jobbat fram de senaste 1,5 åren hoppas jag bidra med att säkerställa att Jims spelidé implementeras fortast möjligt. När detta är klart kommer jag jobba mycket på detaljnivå individuellt med spelarna. Här är jag övertygad om att jag kan bidra till en positiv utvecklingskurva, framför allt hos de yngre förmågorna i truppen.

Olof Persson om Adam
– I rekryteringsprocessen med Jim så hade han en stark önskan om att få med sig Adam. Deras samarbete har varit starkt bidragande till utvecklingen både kollektivt och individuellt i Veberöd. Sen är det ju en viktig faktor att man inte ska börja med en ”lära känna varandra” period utan kan använda den kommande perioden till att plantera idéer och arbetssätt hos laget.

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr