Ytterligare uppflyttning – Simon Hagström och Henrik Sandell

P19 har under säsongen deltagit i P19. Division 1, det är andra divisionen i Svenska fotbollsförbundet nationella serier för P19. Laget gjorde en stark insats under säsongen och slutade på en sjätteplats. Väldigt stark då laget bestått av 17 – och 18-åringar samt har flera spelare födda 2003 deltagit i flertalet matcher.
Simon Hagström och Henrik Sandell är två spelare som kom till LB07 under sommaren och tog plats i vårt P19 lag. Där har båda fått en god utveckling och därmed väljer klubben att flytta upp dem i seniortruppen till kommande säsong.
 
Simon om uppflyttningen till seniortruppen:
– Efter att ha lämnat Malmö FF U19 för LB07:s U19 så var målet speltid. Under sommaren och hösten har det varit gott om det och målet 2020 var att ingå i i LB07:s seniortrupp. Väldigt tacksam för chansen och är redo att fortsätta ge allt.
 
Henrik om att få ingå i seniortruppen:
– Det är jättekul att bli uppflyttad till a-laget inför 2020. De har gjort en väldigt bra säsong och att få vara med i division 2 kommande säsong ska bli riktigt kul! Det har varit ett mål sedan jag kom till LB i höstas och jag är tacksam över förtroendet och ser enormt mycket framemot säsongen 2020.
Sebastian Jonsson sportchef om uppflyttning av Simon och Henrik:

– Två spelare som kom in somras från Malmö och Bjärred. Visade direkt att de var beredda på att göra jobbet och försöka ta en plats i seniortruppen inför 2020. Två spelare som kan vara med och konkurrera om de fortsätter visa rätt inställning till träning och match. Liksom Hugo Andersson och Fabian Greens uppflyttningar så hoppas jag att även Simons och Henriks kan inspirera föreningens ungdomar att verkligen jobba för en plats i seniortruppen. Vi kommer i större utsträckning än tidigare titta mer på vilka spelare som kommer underifrån för att hitta mixen mellan unga och mer etablerade spelare i vår trupp.

FLER NYHETER

Valmötet uppskjutet.

Tyvärr får vi skjuta upp valmötet som var planerat till den 25/1, pga rådande Covid19 restriktioner. Vi planerar att hålla det samtidigt med årsmötet i

Läs mer »

Helgledigt på kansliet

Efter ett mycket speciellt 2020 tar nu LB07 lite paus och laddarna batterierna inför 2021. Kansliet är stängt 19/12 – 3/1. Under den perioden besvarar

Läs mer »

Colin stannar i LB07!

Colin Twetman och LB07 har kommit överens om fortsatt samarbete och ett nytt kontrakt som sträcker sig över 2021. Colin deltog under säsongen i 9

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr