Vinst i avslutningen!

Serien är avslutad. I sista matchen tog vi en stabil seger. Nu inväntar vi avslutningen i div 1 och 2 för att få veta om vi lyckas hålla oss kvar i trean. 

Med den avslutande segern får vi ge oss själva ett godkänt betyg för säsongen. Förutom en lite trög start och en riktig dipp efter sommaruppehållet har vi haft ett hyfsat spel. Vi har en hög högsta-nivå men också en låg lägsta-nivå vilket är ganska naturligt med tanke på att laget är så ungt.

Våra sista matcher, där vi från matchen mot Skurup justerade vårt spelsystem lite, har sett riktigt bra ut. Bättre balans i försvarsspelet men ändå har vi hotat framåt. Det är väl bara mot Lunds BOIS som vi inte riktigt fick till spelet på sista tredjedelen mot ett för oss ovant lågt försvar.

I sista matchen mot Höllviken på en fin men ganska tung plan tog vi oss däremot fram till en stor mängd klara lägen. Bortsett från en jämn inledning av matchen har vi det bättre spelet över 90 minuter men siffrorna stannade vid 3-1 mot ett Höllviken som spelade på en betydligt högre nivå än i vårens match. Vi fick också uppleva både sol och värme och en regnskur med byiga vindar – precis som det ska vara på hösten! Hur som helst en väl genomförd match som god avslutning på serien.

Nu är det bara att invänta hur det går med nedflyttningarna från div 1 och 2. Seriesystemen görs om och det är många lag som ska flyttas ner i fyran, men med lite tur får vi som näst bästa sexa stanna kvar i div 3. Oavsett vilket kan vi vara stolta och glada över spelet i serien. Vi ser redan nu fram emot nästa säsong där vi helt klart kommer kunna ta ytterligare kliv i utvecklingen av både laget och alla duktiga spelare.

 

Bra jobbat tjejer!

 

 

 

FLER NYHETER

Allsvenskan startar för P16

2022 kvalificerade P2006 föreningen till P16 Allsvenskan 2023 genom att vinna b-slutspelet P16 nationell. Seriesystemet gjordes om inför 2023 av Svenska fotbollförbundet och det infördes

Läs mer »

P2008 och P2010 vidare i DM

P2008 och P2010 har avslutat gruppspelet i DM för respektive ålder. Båda grupperna vinner gruppspelet och tar sig vidare till slutspel. Niklas Dahl tränare för

Läs mer »

Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr