Vinst i avslutningen!

Serien är avslutad. I sista matchen tog vi en stabil seger. Nu inväntar vi avslutningen i div 1 och 2 för att få veta om vi lyckas hålla oss kvar i trean. 

Med den avslutande segern får vi ge oss själva ett godkänt betyg för säsongen. Förutom en lite trög start och en riktig dipp efter sommaruppehållet har vi haft ett hyfsat spel. Vi har en hög högsta-nivå men också en låg lägsta-nivå vilket är ganska naturligt med tanke på att laget är så ungt.

Våra sista matcher, där vi från matchen mot Skurup justerade vårt spelsystem lite, har sett riktigt bra ut. Bättre balans i försvarsspelet men ändå har vi hotat framåt. Det är väl bara mot Lunds BOIS som vi inte riktigt fick till spelet på sista tredjedelen mot ett för oss ovant lågt försvar.

I sista matchen mot Höllviken på en fin men ganska tung plan tog vi oss däremot fram till en stor mängd klara lägen. Bortsett från en jämn inledning av matchen har vi det bättre spelet över 90 minuter men siffrorna stannade vid 3-1 mot ett Höllviken som spelade på en betydligt högre nivå än i vårens match. Vi fick också uppleva både sol och värme och en regnskur med byiga vindar – precis som det ska vara på hösten! Hur som helst en väl genomförd match som god avslutning på serien.

Nu är det bara att invänta hur det går med nedflyttningarna från div 1 och 2. Seriesystemen görs om och det är många lag som ska flyttas ner i fyran, men med lite tur får vi som näst bästa sexa stanna kvar i div 3. Oavsett vilket kan vi vara stolta och glada över spelet i serien. Vi ser redan nu fram emot nästa säsong där vi helt klart kommer kunna ta ytterligare kliv i utvecklingen av både laget och alla duktiga spelare.

 

Bra jobbat tjejer!

 

 

 

FLER NYHETER

Veckans lag F2016

F2016 är veckans lag, gruppen består av 11 tjejer och tre ledare. Arlind Tahiri, Rebekah Brown och Evelina Nilsson. Rebekah och Evelina är även spelare

Läs mer »

Årsmöte 15/3

Kallelse och Dagordning till Årsmöte 2023 IF Limhamn Bunkeflo Kallelse Medlemmarna i IF Limhamn Bunkeflo kallas till årsmöte onsdagen den 15 mars kl. 18:00 i

Läs mer »

Nyförvärv till Dam !

Agnes Elfvingsson är klar för spel hos damerna, hon kommer senast från Torns IF som 2022 spelade i division 2. En mittfältare med en stor

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr