Veckans lag P2008 i samarbete med Nordic Sugar

P2008 har under året genomfört en sammanslagning mellan Bunkeflo- och Limhamnsgruppen. Det är en stor grupp på 55 spelare där laget har haft fyra tränare, Dante Portic, Mathias Jensen, William Sparreskog och Ulas Ulusoy plus en del av de föräldrar som tidigare varit med i lagen. Gruppen har fyra lag i seriespel.

Två frågor till tränaren William:

Vad fokuserar ni på i träning och match?- Vi delar in gruppen i tre mindre grupper, fokus är på att skapa så match lika övningar som möjligt. – Vi lägger även mycket tid på 1 mot 1 och 2 mot 2.

Hur ser er säsong ut? Något ni ser fram emot extra mycket under året eller något ni redan gjort som ni vill lyfta fram?
– Nu har vi endast två matcher kvar i seriespelen samt en elitcup i Kristinehamn till helgen för ett av våra lag. – Sen är 9-mannatiden slut och både vi och grabbarna ser verkligen fram emot att börja spela elvamanna-fotboll!

Nordic Sugar AB är Sveriges enda sockerproducent. De tillverkar socker- och sirapsprodukter från sockerbetor odlade mestadels i Skåne. I matvarubutiken hittar man deras socker under varumärket Dansukker.

I Sverige är de självförsörjande på socker och vill du baka med svenskt socker så är det Dansukker som gäller, den enda som är svenskmärkt.

FLER NYHETER

Veckans lag F2016

F2016 är veckans lag, gruppen består av 11 tjejer och tre ledare. Arlind Tahiri, Rebekah Brown och Evelina Nilsson. Rebekah och Evelina är även spelare

Läs mer »

Årsmöte 15/3

Kallelse och Dagordning till Årsmöte 2023 IF Limhamn Bunkeflo Kallelse Medlemmarna i IF Limhamn Bunkeflo kallas till årsmöte onsdagen den 15 mars kl. 18:00 i

Läs mer »

Nyförvärv till Dam !

Agnes Elfvingsson är klar för spel hos damerna, hon kommer senast från Torns IF som 2022 spelade i division 2. En mittfältare med en stor

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr