Veckans lag P19 i samarbete med SkandiaMäklarna

P19 består av cirka 30 spelare i åldrarna 03-06, under säsongen har man haft två lag i seriespel. Ett i nationella serien P19 Div 1 och ett Herr Junior 1 Skåneserie. Laget slutar på en tredjeplats i P19 Div 1 där vi länge jagade seriesegrande Eskilsminne men tyvärr fick vi ge oss. I Skåneserien slutade vi på en sjätteplats på våren och under hösten en elfteplats. Laget tränas av Daniel Ahlbeck, Kelvin Slesser och Nikola Rigon. Lars Åström har varit ansvarig för Herr Junior och Andreas Månsson var assisterande fram till sommaren för gruppen.

Två frågor till Daniel:

Vad fokuserar ni på i träning och match?
– Under en vanlig träningsvecka går vi genom vårt spel, övergripande eller i detalj. Kortsiktigt handlar det om att kunna prestera så bra som möjligt i kommande match, långsiktigt i att göra våra spelare och vårt lag bättre. I matcherna vill vi vara laget som dikterar matchbilden, istället för att vi ska dansa efter motståndarnas pipa.

Hur ser er säsong ut? Något ni ser fram emot extra mycket under året eller något ni redan gjort som ni vill lyfta fram?
– Vår säsong har precis börjat lida mot sitt slut. I P19 Div 1, som tog slut i söndags, kommer vi trea i tabellen. Och i Herrjunior Div 1 slutar vi på elfte plats. Härnäst ser vi fram emot att spela kvalet för P19 Div 1 2023, innan spelarna går på en välförtjänt vila.

Tabeller:
https://www.skaneboll.se/rs/tabell-och-resultat/division-1-herr-junior-var-skane/98994/
https://www.skaneboll.se/rs/tabell-och-resultat/division-1-herr-junior-host-skane/100463/
https://www.skaneboll.se/rs/tabell-och-resultat/p19-div.1-2022—region-1/97554/

SkandiaMäklarna

SkandiaMäklarna är den ledande mäklaren i Limhamn-Bunkeflo och en långvarig partner till LB07. Som medlem har du rabatt på arvodet och efter avslutad bostadsaffär skänker SkandiaMäklarna ett bidrag till LB07.
LB07s kontaktperson och din kontaktperson om du vill köpa eller sälja en bostad är Max Wessfeldt som är född och uppvuxen i Limhamn och har en gång i tiden spelat i Bunkeflo IF.
Kontakta Max för mer information, kostnadsfri rådgivning eller om du vill veta hur din bostad står sig på marknaden.
Max Wessfeldt
073-155 59 55
max.wessfeldt@skandiamaklarna.se

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr