Veckans lag F2012 i samarbete med Davego Ren Trivsel

Flickor födda 2012 är 31 spelare i truppen och 5 ledare. Just nu är det ett antal tjejer som testar med gruppen och förhoppningsvis är truppen lite större inom kort. Laget tränar två gånger i veckan i Bunkeflo och tränare för gruppen är Andreas Winsa, Daniel Fex, Michiel Messing, Peter Larsson och Thommy Persson.

Två frågor till ledaren Andreas:

Vad fokuserar ni på i träning och match?
– Största fokuset är att vi ska ha kul tillsammans. Vi övar på alla delar i spelet och även lite mer fysik nu så tjejerna orkar springa när det är en större plan.

Hur ser er säsong ut? Något ni ser fram emot extra mycket under året eller något ni redan gjort som ni vill lyfta fram?
– Vi har anmält två lag till seriespel och kommer även vara med i lite cuper är tanken. Nu närmst kommer Viffecupen i Vellinge. Vårt mål är att hitta en bra cup med övernattning i sommar så vi kan svetsa ihop gruppen ännu mer.

Den här veckans lag presenteras i samarbete med Davego Ren Trivsel. Davego Ren trivsel är ett städ- och serviceföretag. Ett lite annorlunda sådant. Att sträva efter vinstmarginaler är såklart nödvändigt för att kunna överleva, men att kunna förändra någons liv genom att erbjuda ett arbete slår det mesta.


		

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr