Veckans lag F2009-2010 i samarbete med Pieplows Restauranger

Veckans lag är F2009-2010 och presenteras tillsammans med Pieplows Restauranger. Flickor 2009-2010 tränar två gånger i veckan på Brovallen i Bunkeflo. Gruppen består av 6 ledare och 43 barn som tränar och spelar tillsammans. I seriespelet deltar gruppen i tre serier. Under året har gruppen deltagit i lite olika cuper, under sommaren hade man bland annat ett lag med i Eskilsminne Cup och ett i Gothia Cup.

Två snabba frågor med Daniel Cederström som är ledare i gruppen:

Vad fokuserar ni på i träning och match ?
– Vi fokuserar oftast mer specifikt på en sak under en period och under de senaste 3 veckorna har vi fokuserat på passningsspelet. – Utifrån det och matcherna försöker vi utveckla vår spel.

Hur ser er säsong ut? Något ni ser fram emot extra mycket under året eller något ni redan gjort som ni vill lyfta fram ?
– Det är dom olika cuperna, – Gothia cup var en upplevelse för första gången för spelarna. – Det slutade i A-slutspelet i 1/8- final. En vecka spelarna tar med sig in i vintersäsongen.

 

Besök vår samarbetspartner Pieplows restaurangers hemsida: https://pieplowsrestauranger.se/

FLER NYHETER

Månadens Ledare: Cecilia Keller

Namn: Cecilia Keller Ålder: 37 Familj: Dotter, Hailey Bor: Annestad, Bunkeflostrand Cecilia är tränare i vår yngsta renodlade flickgrupp, födda 2017, men varken ledarskapet eller

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr