Veckans lag 2013 Bunkeflo Svart

2013 Bunkeflo Svart består av 27 spelare och fyra tränare. Många har varit med sedan fotbollsskolan som startar när man är 4 år. Träningarna bedrivs två gånger veckan i Bunkeflostrand, just nu en gång inomhus och en ute. Laget försöker ha minst 1-2 matcher i veckan för att kunna erbjuda speltid till spelarna.

Tränare för gruppen är Jonas Malmgren, Niklas Lorentzon, Arndt Luths och Attila Naoumov. Jonas svarar på två frågor från föreningen:

Vad fokuserar ni på i träning och match?

– Under vintern har vi jobbat mycket med omställning från 5 till 7-manna vilket har varit väldigt kul och grabbarna har utvecklats mycket på kort tid. Utöver det så fortsätter vi med övningar kring bollteknik,  koordination, rörlighet och snabbhet med boll. Vi har även infört moment för att jobba med fotbollsfys.

På matcherna jobbar vi med att få in ett spelsätt som vi vill spela med mycket passningar, kombinationer och bollkontroll. Att börja skapa en spelförståelse kring olika situationer som uppstår i en match.

Hur ser er säsong ut? Något ni ser fram emot extra mycket under året eller något ni redan gjort som ni vill lyfta fram?

Just nu spelar vi i vinterserien med två lag och även en del träningsmatcher. Vårserien startar i april och då kommer vi ha med två lag. Det blir även en del cupspel bland annat har vi anmält lag till Halör cup i Höllviken vilket vi ser framemot!

 

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr