Veckans lag 2013 Bunkeflo Svart

2013 Bunkeflo Svart består av 27 spelare och fyra tränare. Många har varit med sedan fotbollsskolan som startar när man är 4 år. Träningarna bedrivs två gånger veckan i Bunkeflostrand, just nu en gång inomhus och en ute. Laget försöker ha minst 1-2 matcher i veckan för att kunna erbjuda speltid till spelarna.

Tränare för gruppen är Jonas Malmgren, Niklas Lorentzon, Arndt Luths och Attila Naoumov. Jonas svarar på två frågor från föreningen:

Vad fokuserar ni på i träning och match?

– Under vintern har vi jobbat mycket med omställning från 5 till 7-manna vilket har varit väldigt kul och grabbarna har utvecklats mycket på kort tid. Utöver det så fortsätter vi med övningar kring bollteknik,  koordination, rörlighet och snabbhet med boll. Vi har även infört moment för att jobba med fotbollsfys.

På matcherna jobbar vi med att få in ett spelsätt som vi vill spela med mycket passningar, kombinationer och bollkontroll. Att börja skapa en spelförståelse kring olika situationer som uppstår i en match.

Hur ser er säsong ut? Något ni ser fram emot extra mycket under året eller något ni redan gjort som ni vill lyfta fram?

Just nu spelar vi i vinterserien med två lag och även en del träningsmatcher. Vårserien startar i april och då kommer vi ha med två lag. Det blir även en del cupspel bland annat har vi anmält lag till Halör cup i Höllviken vilket vi ser framemot!

 

FLER NYHETER

Veckans lag F2016

F2016 är veckans lag, gruppen består av 11 tjejer och tre ledare. Arlind Tahiri, Rebekah Brown och Evelina Nilsson. Rebekah och Evelina är även spelare

Läs mer »

Årsmöte 15/3

Kallelse och Dagordning till Årsmöte 2023 IF Limhamn Bunkeflo Kallelse Medlemmarna i IF Limhamn Bunkeflo kallas till årsmöte onsdagen den 15 mars kl. 18:00 i

Läs mer »

Nyförvärv till Dam !

Agnes Elfvingsson är klar för spel hos damerna, hon kommer senast från Torns IF som 2022 spelade i division 2. En mittfältare med en stor

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr