Välkommen tillbaka Aron Már Brynjarsson!

Aron kommer närmast ifrån IFK Malmö dit han anslöt inför säsongen från Torns IF, där han spelat de två senaste säsongerna. Aron är boende i Bunkeflostrand och har under sina ungdomsår spelat i Malmö FF och LB07. Under tonåren gick han till LB07 för att hitta glädjen med sin fotboll och det gick så pass bra att han senare gick tillbaka till Malmö FF. Aron har spelat ungdomslandskamper för både Sverige och Island. Aron har under sina år i Torns IF mestadels agerat högerback men han kan också användas på fler positioner.

Sportchef Sebastian Jonsson om nyförvärvet:

-Vi får en spelare som stärker en bra trupp ytterligare. Vi kan erbjuda speltid och glädje till fotbollen som Aron kommer att må bra av. Daniel Ask var i ett liknande läge förra året och kunde efter en period hos oss ta sig vidare till Skövde i division 1. Utöver en uttalad satsning på egna produkter vill vi också kunna erbjuda möjligheten till spelare att komma ner för att sedan ta klivet till en högre nivå igen. Att Aron väljer oss framför andra alternativ är väldigt kul och faller mycket tillbaka på hans tidigare erfarenheter han fick med sig när han var i LB07. Där ser man hur viktigt det är att erbjuda en bra fotbollsmiljö då man aldrig vet när en spelare vill vända tillbaka.

Välkommen tillbaka Aron och lycka till under säsongen!

 

 

 

 

 

 

 

FLER NYHETER

Månadens Ledare: Cecilia Keller

Namn: Cecilia Keller Ålder: 37 Familj: Dotter, Hailey Bor: Annestad, Bunkeflostrand Cecilia är tränare i vår yngsta renodlade flickgrupp, födda 2017, men varken ledarskapet eller

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr