Unisport går in som ny storpartner till LB07

Vid årsskiftet går https://www.unisportstore.se/ in som ny officiell Retail Partner till LB07 Damlag, Herrlag samt hela ungdomsakademin. Det nya samarbetet kommer träda i kraft från januari 2020 och sträcker sig flera år framöver. Samarbetet innebär att klubbens klädkollektion kommer vara tillgänglig online hos Sveriges största fotbollsbutik, där medlemmar och fans kan enkelt beställa hem det som önskas. LB07´s nya kollektion med matchkläder och träningskläder från Select kommer presenteras inom den närmsta tiden på unisportstore.se.

Michael Burk, VD hos Unisport, säger:

Vi är exalterade över att starta ett nytt kapitel på vår resa och bli LB07´s officiella Retail Partner. LB07 är en speciell klubb med fantastiska förutsättningar, kanske främst när det kommer till klubbens stora ungdomsverksamhet. Unisports roll i partnerskapet handlar om att inspirera, utveckla och stödja alla klubbmedlemmar, i kombination med en satsning på klubbens representationslag. Vi tycker att det ska bli väldigt roligt att vara en del av klubbens framtid.

David Wernersson, Klubbchef LB07 säger:

Vi är väldigt glada över att få in en partner i Unisport – det är en milstolpe för LB07. Unisport är en innovativ och stor aktör på den internationella marknaden. Vi har haft många konstruktiva diskussioner och är övertygade om att ett partnerskap kommer utveckla både LB07 och Unisport. Samarbetet är helt i linje med LB07s vision och plan och vi ser fram emot att få komma igång.

Om Unisport

Unisport är Nordens ledande fotbollsbutik och har försett fotbollsspelare och supporters med produkter i världsklass i snart 25 år. Unisport är också en global mediakanal för fotboll med över fyra miljoner följare i sociala medier. Förutom Unisportstore.se i Sverige finns lokala nätbutiker i Danmark, Norge, Finland, Nederländerna, Tyskland, Frankrike och Österrike samt flaggskeppsbutiker i Paris och Köpenhamn.

Om LB07

LB07 är Skånes största- och en av de större föreningarna i Sverige. LB07 har på ett unikt sätt i Sverige kunnat kombinera både breddverksamhet och elitverksamhet- och är den enda föreningen utanför Stockholm som finns representerade i de nationella serierna för ungdomslagen. Utöver det har LB07 ett damlag på elitnivå och ett herrlag på väg uppåt i seriesystemet – men framförallt en väldigt stor ungdomsverksamhet med över 1100 aktiva ungdomar och över 200 ledare.

FLER NYHETER

Allsvenskan startar för P16

2022 kvalificerade P2006 föreningen till P16 Allsvenskan 2023 genom att vinna b-slutspelet P16 nationell. Seriesystemet gjordes om inför 2023 av Svenska fotbollförbundet och det infördes

Läs mer »

P2008 och P2010 vidare i DM

P2008 och P2010 har avslutat gruppspelet i DM för respektive ålder. Båda grupperna vinner gruppspelet och tar sig vidare till slutspel. Niklas Dahl tränare för

Läs mer »

Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr