Tre förlängningar hos herrarna!

Alexander Mellesmo, Andrej Simeunovic och Jonathan Okenge är överens med föreningen om fortsatt spel 2023. Alexander ung och utvecklingsbar målvakt som gjorde sin debut i år i slutskedet av säsongen. Andrej kom in under sommaren och visade sig vara den spjutspets vi saknat tidigare och med sina 7 mål på åtta matcher tror vi på än mer 2023. Jonathan har varit ett par i år i föreningen och via P17, P19 gjorde han sitt första senior år 2022, vi vet hur mycket potential det finns i Jonathan och förhoppningarna är att den kommer fram under 2023.

Spelarna om varför de väljer att stanna:
Alexander:
– För att det är ett otroligt roligt och härligt gäng med höga ambitioner. Vi har en målsättning som hela laget kommer att kämpa för och vi kommer att göra det som krävs för att lyckas med målsättningen.
– Jag kommer att bidra med en enorm träningsvilja och att komma till varje träning för att vinna och fortsätta utveckla mig själv och Simon tillsammans med Terry som kommer att göra oss ännu bättre nästa år.

 – Målsättningen är klar för mig och laget, att utmana Simon och göra mitt yttersta för att spela matcher och vinna som vi avslutade säsongen på, vi som grupp vet vad vi är kapabla till och vi vill stå som seriesegrare 2023!

Vår målvaktstränare Terry Dahlberg om Alexander:
– Alexander har sedan han kom till föreningen i januari tagit stora steg i sin utveckling och det känns väldigt roligt att han väljer att stanna och ta upp fajten under nästa säsong. Det ger oss en bra konkurrenssituation där både han och Simon sporrar varandra att ständigt utvecklas.

 

Andrej:
–  Förhoppningsvis fortsätter vi på samma spår som vi hade i andra halvan av säsongen med många vinster. 
– Jag tycker att vi har en trupp som har potentialen att ta sig upp till div 2 och det är alltid kul att jaga serievinst. Sedan så trivs jag väldigt bra i klubben. Min huvuduppgift som anfallare är att bidra med många mål och assist.

Jonathan:
– Mitt val kretsar väldigt mycket på att föreningen får mig att känna mig bekväm. Samtidigt som jag känner att jag fortfarande har en del saker att lära mig och jag litar på att detta är helt rätt val och tillsammans med tränarna utvecklas vidare.

– Jag älskar att vinna och både på och utanför planen kan ni lita på att jag kommer göra allt i min makt för att hjälpa laget, truppen och supportrarna åstadkomma vår mål och vinna så många matcher som möjligt. Vi slutade på en stabil tredje plats förra säsongen och vi tar med oss det vi lärde oss förra säsongen till näst kommande. Fast denna säsongen är vi ute efter mer och det finns bara 1 klart mål med 2023 och det är LB07 ska upp till division 2!

 

Olof Persson sportchef om Andrej och Jonathan:
– Andrej har definitivt potential att vinna skytteligan. Ett föredöme i träning och match. Stark i dom flest delarna av spelet.
– Vi har pratat om Jonathans potential under 2 år nu. Det är dags att vi tillsammans ser till att förlösa den. Han är stor, stark och snabb. Han har alla verktyg man kan behöva. Vi behöver tillsammans se till att sätta honom i rätt sammanhang och rätt konstellationer för att han både ska utvecklas individuellt och kollektivt. Förutsättningarna är goda för ett riktigt genombrott.

FLER NYHETER

Allsvenskan startar för P16

2022 kvalificerade P2006 föreningen till P16 Allsvenskan 2023 genom att vinna b-slutspelet P16 nationell. Seriesystemet gjordes om inför 2023 av Svenska fotbollförbundet och det infördes

Läs mer »

P2008 och P2010 vidare i DM

P2008 och P2010 har avslutat gruppspelet i DM för respektive ålder. Båda grupperna vinner gruppspelet och tar sig vidare till slutspel. Niklas Dahl tränare för

Läs mer »

Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat

Läs mer »

KEEP LB07

Under 2024 kommer LB07 inte mönstra ett damlag i seriespel. Istället startar LB07 en ny långsiktig satsning på dam- och flickfotboll som går under namnet

Läs mer »

Kallelse till årsmöte

Medlemmarna i IF Limhamn Bunkeflo kallas till årsmöte onsdagen den 20 mars kl. 18:00 i klubblokalen på Limhamns IP. Eventuella motioner från medlemmar skall vara

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr