Tack David och Christian!

Idag, på egen begäran, slutar vår klubbchef, David Wernersson, sin tjänst hos oss. David kom till LB07 för drygt ett år sedan och har sedan dess lagt ner hela sin själ på att lotsa vår förening framåt.

2019 blev ett mycket tufft år. Den tilltänkta sammanslagningen med Malmö FF sprack under sena hösten. Så Plan A (sammanslagningen) blev plötsligt Plan B, med allt vad det innebar. LB07 tappade flera månader i förberedelser inför 2020 och dessutom väldigt mycket sponsorintäkter från många som hade avvaktat beslutet om ev.fusion. Under hösten ramlade vårt Damlag ur Allsvenskan.

Föreningens ekonomi var riktigt dålig med mångmiljonförlust i antågande. David gjorde många smärtsamma beslut för att hitta vägen fram mot en hållbar förening. Personaluppsägningar, damlaget togs ur Elitettan etc. Detta blev till slut för mycket i jakten på ett normalt livspussel.

Jag är imponerad av att vid 30 års ålder ha så mycket kompetens, mod och kraft. Våra nuvarande anställda har externrekryterats vilket har varit bra. Det innebar emellertid att ingen av dom hade ett lokalt nätverk av ideella krafter att tillgå.

Jag vill tacka David på föreningens vägnar. Du och dina medarbetare har krattat manegen för den nya styrelsen. Jag har nu arbetat nära David i 3 veckor och finner en person som är väldigt duktig, genomtänkt, strukturerad, tillgänglig och lösningsfokuserad.

Jag vill också passa på att rikta ett stort tack till Christian Granlund som efter flera år i föreningen även han nu går vidare. Christian har påvisat stor lojalitet mot föreningen och alltid varit en positiv och lösningsinriktad medarbetare oavsett om det gällt hans roll inom kommersiella aktiviteter eller sin roll som rehabansvarig. LB07 vill önska Christian ett stort lycka till framöver!

Många föreningar lider av att kunskap och erfarenheter försvinner när någon slutar. Men jag kan glädja Er alla med att på måndag hälsas David välkommen som adjungerad ledamot i LB07s styrelse! Vi är väldigt glada för detta.

Vi önskar er båda lycka till i era framtida yrkesliv!

 

Per Gärdsell

Ordförande

 

 

 

FLER NYHETER

Allsvenskan startar för P16

2022 kvalificerade P2006 föreningen till P16 Allsvenskan 2023 genom att vinna b-slutspelet P16 nationell. Seriesystemet gjordes om inför 2023 av Svenska fotbollförbundet och det infördes

Läs mer »

P2008 och P2010 vidare i DM

P2008 och P2010 har avslutat gruppspelet i DM för respektive ålder. Båda grupperna vinner gruppspelet och tar sig vidare till slutspel. Niklas Dahl tränare för

Läs mer »

Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr