Swedbank genom Sparbanksstiftelsen Skåne stöttar LB07’s Tränarakademi

Swedbank genom Sparbanksstiftelsen Skåne har beslutat sig för att stötta LB07’s Tränarakademi med 50 000 kr. Igår var LB07 på plats vid Swedbanks lokaler och mottog tillsammans övriga stipendiater sin värdecheck.

– Oerhört roligt att Sparbanksstiftelsen Skåne ser värdet i vår Tränarakademi. Utöver det ekonomiska värdet i sitt engagemang får vi också möjligheten att utbildas av Swedbank i ekonomiska frågor. Majoriteten av tränarna i vår Tränarakademi är unga och på väg ut i arbetslivet, och då finns det mycket att lära kring hur man ska tänka rörande sin privatekonomi. Att vi kan skapa ett större utbildningsinnehåll än bara fotboll ser vi som oerhört värdefullt. Deras bidrag ger oss också möjligheten att bjuda in väldigt duktiga föreläsare och experter, vilket säkerställer kvalitén på vårt utbildningspaket. Vi vill rikta ett stort tack till Swedbank och Sparbanksstiftelsen Skåne för deras bidrag!

FLER NYHETER

Veckan lag F15

Flickor 15 består av 22 spelare och ledargruppen består av 7 ledare som är med ett par gånger i veckan. Gruppen tränar tre gånger i

Läs mer »

Veckans lag F2014

F2014 är veckans lag, gruppen består av 30 spelare och 10 ledare. Tränar på c-planen två gånger i veckan och på helger är det seriespel.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr