Simon Hagström skriver nytt kontrakt med LB07

Backen Simon Hagström, 19 år, har förlängt sitt kontrakt med LB07 och stannar i klubben i ytterligare två säsonger.

– Jag är glad att Simon väljer att förlänga. Han spelade hela årets försäsong, men hade sedan problem med skador vilket ledde att han inte fick speciellt mycket speltid i den korta serien. Jag ser fram emot att få se Simon i LB07 kommande två åren och han kommer bidra med sin ambition och sin seriösa inställning till fotboll, vilket kommer stärka vår verksamhet på både kort och lång sikt, säger Sportchef Sebastian Jonsson.

– Jag trivs bra i denna miljön. Jag blickar fram mot nästa säsong och tanken är att vi ska tillbaka till Div 2. Jag ska bidra med mitt enkla spel och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas i denna bra fotbollsmiljön, säger Simon.

 

 

FLER NYHETER

Välkommen MOHV!

LB07 kan stolt presentera mäklarföretaget MOHV som ny partner. MOHV har en stark kreativ profil och karakteriseras av en hög expansionstakt, precis som LB07. MOHV

Läs mer »

Premiärhelg!

Till helgen är det äntligen dags för våra seniorlag att sparka igång sitt seriespel. Herrarna är först ut på lördag kl 14:00 när de tar

Läs mer »

Träningsstart för barn födda 2017

Föreningen öppnar nu upp träningen för barn födda 2017 på Limhamn och i Bunkeflostrand. Ni kan anmäla ert barn via länken här: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={AD8668C3-E24F-45D5-B5BB-50780011F98D} Träningen startar:

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr