Simon Hagström skriver nytt kontrakt med LB07

Backen Simon Hagström, 19 år, har förlängt sitt kontrakt med LB07 och stannar i klubben i ytterligare två säsonger.

– Jag är glad att Simon väljer att förlänga. Han spelade hela årets försäsong, men hade sedan problem med skador vilket ledde att han inte fick speciellt mycket speltid i den korta serien. Jag ser fram emot att få se Simon i LB07 kommande två åren och han kommer bidra med sin ambition och sin seriösa inställning till fotboll, vilket kommer stärka vår verksamhet på både kort och lång sikt, säger Sportchef Sebastian Jonsson.

– Jag trivs bra i denna miljön. Jag blickar fram mot nästa säsong och tanken är att vi ska tillbaka till Div 2. Jag ska bidra med mitt enkla spel och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas i denna bra fotbollsmiljön, säger Simon.

 

 

FLER NYHETER

Hannes flyttas upp från P19

Hannes Nexbo, 18, flyttas upp från P19 och kommer nästa säsong att tillhöra A-truppen. -Hannes har fått en imponerande utveckling under det senaste året. Han

Läs mer »

Jason och Josip stannar!

Ytterligare två spelare från årets trupp har förlängt sina kontrakt med LB07. Det är Jason Rindom och Josip Kalenderovic. Sportchef Sebastian Jonsson om förlängningarna. –

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr