Simon, Fabian och Hannes klara för 2023!

Simon Hagström är klar för fortsättning och 2023. Simon hade ett kontrakt med optionsår och tillsammans har vi nu hittat en lösning för 2023. Simon kom från Malmö FF 2019 och via P19 kom han upp i seniorlaget 2020. 2022 har tyvärr varit ett skadedrabbat år för Simon men vi tror på ett 2023 där Simon kommer kunna vara med och konkurrera ordentligt.
Simon om sitt val att stanna:

– Först och främst är de miljön. Stortrivs i denna fantastiska miljö, och därför känns de som en självklarhet att representera LB07 kommande år också! – Jag kommer bidra med min ledarskap både på plan och utanför. En spelare med en god spelförståelse och erfarenhet i detta unga lag, och vidare försöka bidra med dessa egenskaper för att kriga oss upp till div 2. 

Hur ser du på fotbollssäsongen 2023?
– Laget kommer utvecklas ännu mer. Vi kommer fortsätta på de vinnande spåret som vi hade i slutet av förra säsongen, samtidigt som en skadefri Simon Hagström kommer få in kontinuiteten och visa sina rätta kvaliteter! 

Det är också klart att Hannes Nexbo och Fabian Green spelar vidare i den röda tröjan 2023, spelarna har sedan tidigare kontrakt som löper över 2023 år. Hannes kom från en skadeperiod men har under 2022 tagit stora kliv och blivit ordinarie på mittbackspositionen. Fabian Green var delaktig under för- och vårsäsongen men under hösten satte skador stopp för matchandet. Vi hoppas på en revanschsugen Fabian och att vi får se han mer på planen 2023.

Olof Persson sportchef om spelarna:
– Glädjande att Simon fortsätter. Efter 2 säsonger som förstörts lite av skador så är Simon helt inställd på att jobba för att nå kontinuitet 2023. Stark och snabb försvarsspelare som tävlar om varje millimeter såväl i träning som på match.

– Hannes gjorde det väldigt bra under hösten och vi är glada att han kör vidare, Fabian kommer med revanschlusta och det finns mer att få ut av honom än vi fick 2022.

FLER NYHETER

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr