Shkodran Maholli förstärker truppen och ledarstaben i herr!

Vi har glädjen att hälsa Shkodran Maholli välkommen till LB07. Han kommer närmast från IK Brage i Superettan där han spenderade 2021 och 2022. Han har under sin professionella karriär representerat klubbar som Halmstad BK, Åtvidaberg, BK Häcken, Sirius, Silkeborg (Danmark), Helsingborgs IF, Super United Sports(Maldiverna) och senast IK Brage.

Under sitt år i Åtvidaberg vann han 2016 skytteligan i superettan. Sin bästa tid i karriären upplevde han Sirius och det kan ni läsa mer om här i en intervju med Svenskafans.com : https://www.svenskafans.com/fotboll/tidigare-siriusspelaren-lagger-skorna-pa-hyllan-653218 .

Shkodran om varför det blir LB07 och att gå ner ett par divisioner:
– Jag har märkt att kroppen inte håller på högsta elitnivå längre. 5-6 träningar i veckan är för mycket. Jag har fortfarande mycket att ge på planen men behöver komma ner i antal träningar/match per vecka”

–  I LB07 har vi hittat fram till en helhet som passar mig. Jag kan fortfarande spela på en bra nivå och jag får samtidigt en roll i tränarstaben. Jag gillar ambitionerna och framtidsplanerna i LB07. Jag vill bidra med många mål och assist. Sen kommer jag vara ett stöd för dem yngre killarna och försöka hjälpa dem med deras utveckling”.

Olof Persson sportchef om nyförvärvet:
– Efter en lång process har vi gått i mål. Det känns såklart kul att vi kan attrahera en spelare som Shkodran. Det är väldigt viktigt för oss att ambitionen att fortfarande spela är hög. Man kommer inte till oss för att varva ner.

– Vi ser möjligheterna med Shkodran både på och utanför plan. Han har haft en lång proffskarriär både nationellt och internationellt. Här har vi chansen att förmedla det till våra yngre spelare. Vad är det egentligen som krävs för att ta sig hela vägen? Här kommer Shkodran med färsk erfarenhet. Han har också arbetat med många duktiga tränare som han inspirerats av dom senaste säsongerna. Det ska bli spännande och se hur vår verksamhet står sig.

– Som spelare har Shkodran dragits med några besvär dom sista åren på grund av belastningen. Vi har gjort en undersökning som säkerställer att han kan vara med och påverka på planen också. Som blivande 30-åring har han fortfarande mycket att ge. Det är helt klart en spelare som besitter kvaliteter på en nivå som kommer lyfta oss sportsligt.

FLER NYHETER

Allsvenskan startar för P16

2022 kvalificerade P2006 föreningen till P16 Allsvenskan 2023 genom att vinna b-slutspelet P16 nationell. Seriesystemet gjordes om inför 2023 av Svenska fotbollförbundet och det infördes

Läs mer »

P2008 och P2010 vidare i DM

P2008 och P2010 har avslutat gruppspelet i DM för respektive ålder. Båda grupperna vinner gruppspelet och tar sig vidare till slutspel. Niklas Dahl tränare för

Läs mer »

Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat

Läs mer »

KEEP LB07

Under 2024 kommer LB07 inte mönstra ett damlag i seriespel. Istället startar LB07 en ny långsiktig satsning på dam- och flickfotboll som går under namnet

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr