Shkodran Maholli förstärker truppen och ledarstaben i herr!

Vi har glädjen att hälsa Shkodran Maholli välkommen till LB07. Han kommer närmast från IK Brage i Superettan där han spenderade 2021 och 2022. Han har under sin professionella karriär representerat klubbar som Halmstad BK, Åtvidaberg, BK Häcken, Sirius, Silkeborg (Danmark), Helsingborgs IF, Super United Sports(Maldiverna) och senast IK Brage.

Under sitt år i Åtvidaberg vann han 2016 skytteligan i superettan. Sin bästa tid i karriären upplevde han Sirius och det kan ni läsa mer om här i en intervju med Svenskafans.com : https://www.svenskafans.com/fotboll/tidigare-siriusspelaren-lagger-skorna-pa-hyllan-653218 .

Shkodran om varför det blir LB07 och att gå ner ett par divisioner:
– Jag har märkt att kroppen inte håller på högsta elitnivå längre. 5-6 träningar i veckan är för mycket. Jag har fortfarande mycket att ge på planen men behöver komma ner i antal träningar/match per vecka”

–  I LB07 har vi hittat fram till en helhet som passar mig. Jag kan fortfarande spela på en bra nivå och jag får samtidigt en roll i tränarstaben. Jag gillar ambitionerna och framtidsplanerna i LB07. Jag vill bidra med många mål och assist. Sen kommer jag vara ett stöd för dem yngre killarna och försöka hjälpa dem med deras utveckling”.

Olof Persson sportchef om nyförvärvet:
– Efter en lång process har vi gått i mål. Det känns såklart kul att vi kan attrahera en spelare som Shkodran. Det är väldigt viktigt för oss att ambitionen att fortfarande spela är hög. Man kommer inte till oss för att varva ner.

– Vi ser möjligheterna med Shkodran både på och utanför plan. Han har haft en lång proffskarriär både nationellt och internationellt. Här har vi chansen att förmedla det till våra yngre spelare. Vad är det egentligen som krävs för att ta sig hela vägen? Här kommer Shkodran med färsk erfarenhet. Han har också arbetat med många duktiga tränare som han inspirerats av dom senaste säsongerna. Det ska bli spännande och se hur vår verksamhet står sig.

– Som spelare har Shkodran dragits med några besvär dom sista åren på grund av belastningen. Vi har gjort en undersökning som säkerställer att han kan vara med och påverka på planen också. Som blivande 30-åring har han fortfarande mycket att ge. Det är helt klart en spelare som besitter kvaliteter på en nivå som kommer lyfta oss sportsligt.

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr