Seriepremiär! Lagkaptenens tankar inför säsongen!

Isak Olsson kom inför 2022 från IFK Hässleholm, han spelade 21 av 22 matcher i förra årets seriespel som mittback. Han fick lagkaptensbindeln under säsongen och vi har ställt lite frågor inför dagens seriestart.

Försäsongen är snart slut, hur har den varit för dig och laget?
– Försäsongen har varit bra. Vi fick truppen på plats snabbt så vi har hunnit jobba igenom mycket både i träning och på match. Många bra prestationer under träningsmatcherna och relationerna börjar falla på plats. Inför säsongen har vi lagt till lite fler saker i vårt spel som vi har slipat en del på. Väldigt nöjd med försäsongen.

Hur ser du på årets seriespel? Många tippar LB07 som favoriter, hur ser du på det?
– Det är en svår serie där mycket kan hända. Vi är helt fokuserade på att spela vårt spel och tänker en match i taget. Vår vilja är såklart att gå upp. Vi är ett väldigt bra gäng som är villiga att lägga ner ett hårt arbete för att vinna fotbollsmatcher. Förhoppningsvis kan vi prestera bra och möta favoritskapet.

Vilka blir framgångsfaktorerna för att laget ska lyckas?
– Det viktigaste för oss är att behålla fokus och hunger under hela säsongen för man har inte tid att slå av på takten i någon vecka i denna serien. Kommer även vara viktigt att gå in med en bra attityd och ödmjukhet inför varje match.

Har du några personliga mål inför säsongen?
– Mina mål är samma som lagets. Vinna fotbollsmatcher! Sen finns det såklart delar i mitt spel som jag jobbar med och försöker förbättra.

Vilken spelare får sitt stora genombrott i år?
– Hugo Löfgren. Han har varit bra i både träning och match. Han har fina fötter och en bra spelförståelse.

FLER NYHETER

Månadens Ledare: Cecilia Keller

Namn: Cecilia Keller Ålder: 37 Familj: Dotter, Hailey Bor: Annestad, Bunkeflostrand Cecilia är tränare i vår yngsta renodlade flickgrupp, födda 2017, men varken ledarskapet eller

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr