Select och Unisport förlänger samarbetet med LB07

LB07 förlänger samarbetet med Select och Unisport som officiella produktsponsor gällande materiel och kläder. Avtalet träder i kraft i januari 2023 och löper över flera år. Föreningen och Select har en lång historia ihop och samarbetet hade sin start redan 2011. Unisport tillkom 2020 och sedan dess har medlemmarna kunnat handla LB07:s kollektion på unisportstore.se.

Sebastian Jonssson Klubbchef LB07, säger:
– Det är glädjande att Select och Unisport fortsatt kommer vara en del av vår förening. De bidrar till föreningens fortsatta möjligheter till utveckling och förstärker våra möjligheter att arbeta långsiktigt utifrån vår vision. Samarbetet bidrar till en trygghet som stärker vårt långsiktiga arbete med barn- och ungdomsverksamhet.

Michael J. Burk, CEO hos Unisport, säger:
– Vi på Unisport är väldigt glada att fortsätta vår resa med LB07 som klubbens officiella Retail Partner. Unisports vision är att få fotbollsdrömmar att slå in och hjälpa barn och ungdomar på sin fotbollsresa framåt. LB07 är en väldigt bra förening med fantastiska förutsättningar för klubbens alla lag och den resan vill vi fortsätta vara en del av. Unisports roll i partnerskapet handlar om att inspirera, utveckla och stötta alla medlemmar i klubben. Vi är väldigt inspirerade och tacksamma för att fortsätta vara en del av klubbens utveckling och framtid.

Richard Kjell, Country Sales manager hos Svenska Select Sport AB, säger:
– LB07 är ett otroligt starkt varumärke och tillsammans kommer vi kunna fortsätta attrahera och aktivera många barn och ungdomar runt om i Malmö under många år framåt, säger Richard Kjell, Country Sales manager på Svenska Select Sport AB. Att få fler att börja spela fotboll och framförallt att få fler att fortsätt längre upp i åldrarna är något som motiverar oss. Vi arbetar för ett långvarigt samarbete där vi förser LB07 med de verktyg som klubben behöver för att utveckla sin verksamhet.

 

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr