Robin Lausev blir ansvarig tränare i F17

LB07 har nu gjort klart med Robin Lausev som assisterande tränare i Damlaget med huvudansvar för matcher i SM Flickor 17. Robin kommer senast från BK Olympic men har även verkat i Husie IF tidigare. Han har också en bakgrund som ungdomsspelare i LB07.

Hur känns det att komma till LB07?

– Det känns väldigt bra att komma till LB07 och det är en spännande utmaning för mig nästa år, vilken jag är redo att ta. LB07 är en av väldigt få klubbar i Malmö som är professionella i sitt sätt att arbeta på. Det är en välorganiserad klubb som jag ser som den bästa miljön för mig att fortsätta utvecklas i som ledare. Jag ser väldigt mycket fram emot att få komma igång med träningarna och säsongen som kommer, säger Robin.

Sportchef Henrik Adolfsson om rekryteringen:

– Vi har haft flera möten med Robin den senaste tiden och redan vid första mötet fick vi en oerhört bra bild av honom. Han har en väldigt intressant profil och vi är oerhört glada att han valde LB07 i konkurrens med andra erbjudanden som han också hade på bordet. Han har, trots sin ringa ålder, stor erfarenhet av att utveckla ungdomar och hjälpa dem ta nästa steg i sin utveckling. Nu får han chansen att göra det som huvudansvarig för vårt F17, vilket vi i LB07 är glada för. Robin var en oerhört viktig pusselbit som nu fallit på plats kring vår verksamhet för våra äldre tjejer, och det ska bli kul att följa spelarnas utveckling under hans ledarskap.

Vi hälsar Robin välkommen till LB07 och lycka till 2021!

FLER NYHETER

Månadens Ledare: Cecilia Keller

Namn: Cecilia Keller Ålder: 37 Familj: Dotter, Hailey Bor: Annestad, Bunkeflostrand Cecilia är tränare i vår yngsta renodlade flickgrupp, födda 2017, men varken ledarskapet eller

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr