Riktlinjer vid träningsmatcher

Med tanke på rådande situation och riktlinjerna som gäller vid träningsmatcher, önskar vi i LB07 att gå ut med följande information.

LB07 spelar träningsmatcher mot lag som ligger inom 30km-radie, enkel resa, från Limhamn-Bunkeflo.

LB07 spelar sina träningsmatcher utan publik, då det är svårt på en idrottsplats att få en överskådlig bild över antalet åskådare. Endast spelare, ledare och domare ska närvara.

Vi ombeder alla gästande lag att endast hämta och lämna vid entrén och ber föräldrar ta en promenad under matchens gång.

Vi har inga samlingar inomhus före, i pausen eller efter matchen.

Vi har inga problem med att ni på kort varsel väljer att ställa in matchen om ni har lite folk eller sjukdom inom laget. Vi har full förståelse för det.

LB07 ser fram emot kommande träningsmatcher, men är medvetna om att det är av största vikt att vi följer Svenska Fotbollsförbundets riktlinjer för att kunna  fortsätta ges möjligheten att spela träningsmatcher. Tänk på att det är barnen som står i fokus, även om du som förälder självklart vill se matchen. Trots intresset av att se matchen, vill vi att samtliga gäster respekterar rådande riktlinjer och ger barnen fortsatt möjlighet att bedriva sin fotboll.

Vi önskar er varmt välkomna till oss!

 

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr