Riktlinjer vid träningsmatcher

Med tanke på rådande situation och riktlinjerna som gäller vid träningsmatcher, önskar vi i LB07 att gå ut med följande information.

LB07 spelar träningsmatcher mot lag som ligger inom 30km-radie, enkel resa, från Limhamn-Bunkeflo.

LB07 spelar sina träningsmatcher utan publik, då det är svårt på en idrottsplats att få en överskådlig bild över antalet åskådare. Endast spelare, ledare och domare ska närvara.

Vi ombeder alla gästande lag att endast hämta och lämna vid entrén och ber föräldrar ta en promenad under matchens gång.

Vi har inga samlingar inomhus före, i pausen eller efter matchen.

Vi har inga problem med att ni på kort varsel väljer att ställa in matchen om ni har lite folk eller sjukdom inom laget. Vi har full förståelse för det.

LB07 ser fram emot kommande träningsmatcher, men är medvetna om att det är av största vikt att vi följer Svenska Fotbollsförbundets riktlinjer för att kunna  fortsätta ges möjligheten att spela träningsmatcher. Tänk på att det är barnen som står i fokus, även om du som förälder självklart vill se matchen. Trots intresset av att se matchen, vill vi att samtliga gäster respekterar rådande riktlinjer och ger barnen fortsatt möjlighet att bedriva sin fotboll.

Vi önskar er varmt välkomna till oss!

 

FLER NYHETER

Veckans lag P2012 Limhamn

Ny tisdag och nytt ”Veckans lag”. Den här veckan fokuserar vi på pojkar 2012 Limhamn. P2012 Limhamn är en av föreningens största grupper med nästan

Läs mer »

Veckans lag F2011

Varje tisdag presenterar föreningen en av våra träningsgrupper från vår ungdomssektion. Först ut är våra flickor 2011. En grupp som består av 33 tjejer och

Läs mer »

LB07 söker Sportchef Ungdom

Vill du vara med och skapa södra Sveriges ledande utvecklingsmiljö inom fotboll? Vi söker nu en sportchef till vår barn- och ungdomsverksamhet. Tjänsten är en

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr