Pavlovski och Holst ansluter!

Antonio Pavlovski 21 år och Benjamin Holst 20 år blir herrarnas 3:e och 4:e nyförvärv inför 2023. Antonio kommer från seriekonkurrenten GIF Nike där han 2022 var lagets bäst målskytt på 12 mål. Benjamin är mitt- vänsterback från Vellinge IF där han blev utsedd till årets spelare.

Spelarna om sitt val att komma till föreningen:
Antonio:

– Olof Persson visade tidigt intresse och vi har haft en löpande kontakt efter säsongen avslutades. – Jag vet sedan innan vad föreningen står för och vad den har för ambitioner vilket jag tycker passar in på mig väl. – För mig var det viktigt att komma till en klubb där jag kan fortsätta utvecklas och uppnå nya framgångar. De har två unga tränare som kommer med ett modernt fotbollstänkande men även Olof Persson som kommer med mycket kvalitéer och erfarenhet där jag kan ta lära av. Helheten av det fick mig att välja LB07.

– Jag vill bidra med framförallt mycket energi på plan. Jag är en offensiv spelare som tycker om att hota i djupled men även spela mig förbi lagdelarna, jag är en spelare som även tar ett stort ansvar hem och vill hjälpa laget på alla möjliga sätt.

– Jag delar föreningens målsättning om att vi ska vara i topp 2023, jag har spelat i division 3 i ett par säsonger nu, både i Kulladals FF och GIF Nike, så nu känns det på tiden att äntligen kamma hem serievinsten. – Föreningen har något intressant på gång och det är absolut en klubb som ska tillhöra de högre divisionerna.

– Mitt mål är att utvecklas både som spelare och människa men även att kunna ge tillbaka till föreningen genom framgångar och förhoppningsvis en serieseger. Det kommer inte vara enkelt, men med de förutsättningarna som laget och föreningen har är det inte omöjligt.

Benjamin:
– Jag valde LB07 för det är en välskött förening med höga ambitioner och ett bra lag. Känner till klubben ganska bra sedan tidigare och efter samtalen med klubben kändes det som att LB07 var rätt steg för mig att ta.

 – Mina främsta styrkor som jag vill bidra med på plan är min vänsterfot och mitt huvudspel samtidigt som jag alltid jobbar hårt för lagets bästa. Det jag sett av gruppen är att det finns mycket individuell kvalité samtidigt som det finns en härlig laganda, så jag både tror och hoppas att vi står som seriesegrare i slutet av säsongen.

 

Olof Persson om de två värvningarna:

 – Jag är väldigt glad för rekryteringen av Antonio. Främst för att det är en väldigt bra spelare, men även en person som ställt höga krav på seriositet, ambition och framtidsvisioner. Det vill vi också kunna göra i retur. Där har vi mötts i några bra diskussioner och slutsatser.
Han är en klok spelare som levererat både mål och assist i absolut toppklass med div 3 mått. Han är även en väldigt laglojal spelare som lägger ner stort arbete i det defensiva också. Ser fram emot att se honom lyfta ytterligare i nivå.

– Vi har haft bra koll på Benjamin under säsongen hos Vellinge IF. En stark försvarsspelare som både kan spela centralt och till vänster i backlinjen. Med sin fina vänsterfot så ger det oss en extra dimension i vårt offensiva spel. Väldigt farlig med sin storlek på fasta situationer där han också har gjort merparten av sina mål 2022.

FLER NYHETER

Allsvenskan startar för P16

2022 kvalificerade P2006 föreningen till P16 Allsvenskan 2023 genom att vinna b-slutspelet P16 nationell. Seriesystemet gjordes om inför 2023 av Svenska fotbollförbundet och det infördes

Läs mer »

P2008 och P2010 vidare i DM

P2008 och P2010 har avslutat gruppspelet i DM för respektive ålder. Båda grupperna vinner gruppspelet och tar sig vidare till slutspel. Niklas Dahl tränare för

Läs mer »

Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat

Läs mer »

KEEP LB07

Under 2024 kommer LB07 inte mönstra ett damlag i seriespel. Istället startar LB07 en ny långsiktig satsning på dam- och flickfotboll som går under namnet

Läs mer »

Kallelse till årsmöte

Medlemmarna i IF Limhamn Bunkeflo kallas till årsmöte onsdagen den 20 mars kl. 18:00 i klubblokalen på Limhamns IP. Eventuella motioner från medlemmar skall vara

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr