Olof Persson ny som utvecklings- och fotbollsansvarig för 7- och 9-manna

Från och med 1/11 2020 är Olof Persson ny som utvecklings- och fotbollsansvarig för 7- och 9-manna lagen i LB07. Olof har under året varit assisterande tränare i föreningens herrlag, men kommer nu att arbeta med ungdomssektionen istället:

– Olof har erfarenheter från absolut högsta nivå, både som spelare och ledare, och därför är det en stor vinst för föreningen att dra nytta av hans kunskaper redan i ungdomsåren. Det hjälper oss i vår strävan att nå vår vision om att vara södra Sveriges bästa utvecklingsmiljö, säger klubbens Sportchef Herr/Pojk Sebastian Jonsson.

Olof kommer ha det övergripande ansvaret för åldrarna 10-14 år i LB07 och ansvara för utvecklings- och fotbollsfrågor. Han kommer också vara en del av klubbens ledarutveckling.

– Jag ser verkligen fram emot att få bidra och vara en del av LB07 på ett för mig nytt sätt. Jag tilltalas av framtidsvisionen och den ambitiösa synen klubben har på vart vi vill. Jag är säker att jag kan bidra både med kompetens och personlighet som får en redan väl fungerande verksamhet att bli ännu bättre. Rollen i sig känns som ännu ett steg i att säkerställa kvaliteten bland de aktiva, både bland spelare och ledare, hälsar Olof.

Fakta om Olof
Namn: Olof Persson
Ålder: 42
Bor: Limhamn
Familj: Sambo och fyra barn
Tränarutbildning: UEFA Pro License
Klubbar som spelare: Oxie IF, Malmö FF, FC Tirol, AGF Århus
Klubbar som tränare: Oxie IF, FC Rosengård, FC Höllviken, Malmö FF, LB07
Meriter: 4 SM-Guld, 4 A-landskamper, Österikisk mästare, 2 Champions League gruppspel och 1 Europa League gruppspel

 

FLER NYHETER

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr