Nyförvärv till herrarna!

LB07 har gjort klart med Felix Malmgren och Anton Westring som sina första nyförvärv inför säsongen 2023. Felix kommer från seriekonkurrenten GIF Nike, Anton kommer från division 2 och FBK Balkan. Felix har även han erfarenhet från division 2 då han under våren tillhörde Eslövs BK, moderklubb är Åkarps IF. Antons moderklubb är Dalby GIF men har också hunnit med en period i Lunds BK där han tillhört deras seniortrupp.

Det är två offensiva krafter där Felix trivs bäst på en kant, Anton är en offensiv mittfältare som kan konkurrera på flera platser.

Spelarna om valet att komma till LB07:
Felix
– Jag fick en väldigt bra bild av klubben från första samtalet. Det känns som ett hungrigt ungt lag som verkligen satsar på att ta nya kliv hela tiden. Klubbens mål och ambitioner stämmer även bra överens med mina egna så det ska bli kul att äntligen få dra igång snart.

– Mina främsta styrkor skulle jag säga e min snabbhet och att utmana 1 mot 1. 2023 kommer bli ett riktigt spännande år. Laget gjorde en stark avslutning på förra säsongen så jag hoppas vi kan bygga vidare på det nu och göra det lika bra över hela nästa säsong. I slutändan så tror och hoppas jag även att vi ska stå som segrare i serien.

Anton
– Jag valde LB07 för att det är en klubb som jag har hört väldigt gott om samt är en välskött klubb med höga ambitioner precis som jag själv har! – Mina styrkor är min förmåga att utmana 1v1 samt min spelförståelse. Ni kan förvänta er en hel del poäng från min sida under 2023!
– Jag ser väldigt positivt på 2023. Det är en bra grupp med duktiga och ambitiösa spelare som vill ta nästa steg. Så vi går definitivt för ett avancemang till division 2!

Olof Persson sportchef om nyförvärven:
– Vi är glada över att Felix och Anton väljer oss! Båda passar perfekt in i profilen spelare vi söker om vi tittar externt. Ambition och viljan att utvecklas och samtidigt bidra till att vi når våra mål kollektivt.

– Felix är en explosiv spelare som oftast opererar från en kant. Giftig i genombrott både i kombinationsspelet men också i det rakare djupledsspelet. I Anton får vi finess och kreativitet. Klok spelare som kan leverera både centralt och från en kant.

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr