Nyförvärv till Dam !

Agnes Elfvingsson är klar för spel hos damerna, hon kommer senast från Torns IF som 2022 spelade i division 2. En mittfältare med en stor arbetskapacitet som kommer bidra mycket till vårt unga lag. Imorgon torsdag spelar damerna årets första tävlingsmatch mot Pandora i DM nere i Ystad för den som vill se laget spela.

Några frågor till vårt nyförvärv:

Varför valde du att komma till LB07 till säsongen 2023?
– Jag valde att komma till LB07 för att stämningen i laget är fantastisk och att samtliga spelare håller en hög nivå.

Berätta lite om din fotbollskarriär så här långt?
– Fotbollen har alltid varit en stor del av mitt liv! Jag kommer ursprungligen från Linköping där min hemmaklubb är IFK Wreta Kloster. När jag flyttade ner till Malmö började jag spela i Hallands Nation i Lund. Nu fram tills min flytt till LB07 har jag spelat i Torns IF.

Vad är dina styrkor som fotbollsspelare?
– Jag är en slitvarg som aldrig ger upp.

Hur ser det ut för dig utanför fotbollen?
– Utanför fotbollen studerar jag programmet Interaktionsdesign på Malmö Universitet.

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr