Ny i styrelsen – Nickola Habr

Berätta om din idrottsbakgrund och koppling till LB07
Jag har varit fotbollsintresserad sedan barnsben och har varit verksam i föreningslivet i Malmö sedan tidig ungdom. Under min ungdom har jag spelat fotboll i NK Croatia, Lilla Torg FF (LM Lilla Torg FF, som det hette då) och Heleneholm SK. Seniorfotbollen blev dock inte långvarig för min del på grund av knäproblem men jag hann spela någon säsong i AIF Barrikaden samt NK Croatia. Trots skadorna ville jag fortsätta vara aktiv inom fotbollen på något sätt och valde då att satsa på att bli fotbollstränare. Jag har tidigare erfarenheter inom projektledning och tänkte att tränarrollen skulle falla naturligt för mig. Dessutom älskar jag nya utmaningar. Jag påbörjade mitt första tränaruppdrag år 2017. På grund av tillökning i familjen fick jag ta en paus från uppdraget år 2021, varför detta styrelseuppdrag passar mig bra nu i tiden. Jag har ingen tidigare koppling till LB07, men har sedan länge vetat att föreningen är ambitiös och ungdomssatsande.

Vad arbetar du med civilt?
Just nu arbetar jag som försäkringsutredare på statlig myndighet.

Finns det något i ditt civila arbete som du tror du kan få användning av inom ramen för LB07?
Förmodligen inte i mitt nuvarande arbete men jag kan få användning av tidigare erfarenheter kring projektledning samt mina bekantskaper inom Malmöfotbollen.

Vad var det som lockade med att börja verka i LB07’s styrelse?
Erbjudandet om att få sitta med i LB07´s styrelse kom i rätt tid för mig och jag kunde inte tacka nej. Jag lockades av chansen att vara en del av LB07´s arbetsstyrka och möjligheten att utvecklas och lära mig av den kompetens som finns inom styrelsen samt att få bidra till föreningen med mina erfarenheter.

Vad hoppas du att föreningen uppnår under 2022?
LB07 är en eftertraktad förening som satsar stort på ungdomar och jag hoppas att vi kan erbjuda denna fotbollsutbildning till så många barn och ungdomar som möjligt. Föreningen har satt igång en tränarakademi december 2021 och jag ser fram emot att följa akademins utveckling.

Vilka frågor tycker du är viktiga för föreningen på lång sikt?
Att fortsätta ge barn och ungdomar en meningsfull fritid och att vara en förening för familjer som vill vara en del av en gemenskap. Även att få se vår tränarakademi utvecklas och ta fram framtida ledare.

Varmt välkommen till föreningen Nickola!

FLER NYHETER

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Ny tränare för herrarna!

LB07 gör klart med ny huvudtränare för herrlaget. Valet faller på 45-årige Jim Gustafsson som senast kommer från seriekollegan Veberöds AIF. LB07 och Jim har

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr