Ny i styrelsen – Mattias Jerreström

Efter valmötet i december har vår nya styrelse nu påbörjat sitt arbete. En första anhalt är årsmötet som äger rum den 30/3 kl 18:00 på Limhamns IP. Vi tar nu pulsen på våra nya styrelsemedlemmar. Först ut är Mattias Jerreström.

Berätta om din idrottsbakgrund och koppling till LB07

Jag har spelat mycket fotboll i unga år men har även hållit på med handboll, basket och innebandy samt en hel del tennis. Har genomfört en Svensk Klassiker, Malmö Triathlon, Stockholm Maraton, ett antal halvmaraton samt några Toughestlopp. Idag blir det mest Crossfit, löpning och padel. Kopplingen till LB07 är att jag bott i Bunkeflostrand sedan mer än 20 år, men detta är första gången som aktiv i klubben.

Vad arbetar du med civilt?

Jag driver mitt eget bolag som managementkonsult som är en del av konsultgruppen We Make It Happen. Vi coachar och hjälper företag med exekvering, d v s få rätt saker att hända för att verkligen lyckas och nå nya resultatnivåer. Strategier, planer och mål har alla och det är ofta det lätta men att få det som är viktigast att hända är ofta det svåra. Har varit anställd managementkonsult i 13 år och har dessförinnan 11 års erfarenhet från ledande roller inom försäljning i läkemedelsbranschen.

Finns det något i ditt civila arbete som du tror du kan få användning av inom ramen för LB07?

Absolut, att verkligen se till att det händer saker är min styrka samt att jag älskar möten med människor, nätverkande och försäljning och det hoppas jag kunna bidra med. Har även i We Make It Happen jobbat med en del andra idrottsklubbar på elitnivå i Sverige.

Vad var det som lockade med att börja verka i LB07’s styrelse?

Jag har alltid gillat att ha ideella uppdrag parallellt med mitt civila arbete och som boende i Bunkeflostrand och extremt idrottsintresserad kändes det extra spännande med LB07.

Vad hoppas du att föreningen uppnår under 2022?

Att vi fortsätter utveckla och driva vår fantastiska barn- och ungdomsverksamhet framåt så att fler kan få möjligheten att spela fotboll. Sen hoppas jag så klart att vi når sportsliga framgångar med både herr- och damlag som innebär att vi avancerar en division för båda lagen. Känner att vi har en fantastiskt engagerad och kompetent personal som kommer vara en viktig del i detta.

Vilka frågor tycker du är viktiga för föreningen på lång sikt?

Utöver att nå sportsliga framgångar, som alla idrottslag vill, är våra samhällsprojekt otroligt viktiga och spännande. LB07 sitter verkligen i ett guldläge som en av Sveriges största fotbollsklubbar sett till antal aktiv och aktivitetstimmar, en stark ekonomi och bra geografisk placering. Största önskan är nu att vi så fort som möjligt kan få bygga nya lokaler och planer för att kunna erbjuda ännu fler ännu bättre möjligheter.

Vi hälsar Mattias varmt välkommen till LB07!

 

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Nyförvärv Freddie Brorsson

Herrarna har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2024, Freddie Brorsson ansluter från seriekonkurrenten Veberöds AIF. Freddie är en offensiv spelare som deltog i

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr