Ledig tjänst: Föreningen söker assisterande tränare P19

LB07 ska vara södra Sveriges ledande utvecklingsmiljö inom fotboll. Vi agerar annorlunda än andra fotbollsklubbar eftersom vi utmanar traditionella strukturer och normer. Detta gör oss innovativa och ger våra spelare och ledare en modern utbildning både och utanför planen. Vårt fokus utbildning och utveckling ger oss en stark tro framtiden. Tillsammans med stadsdelen Limhamn-Bunkeflo vill vi bidra till en positiv samhällsutveckling och människors välbefinnande. Det vi gör idag ger oss framgång imorgon – och den framgången delar vi tillsammans.

Vill du vara en del av vår utveckling? 2023 kommer vi spela i Pojkallsvenskan med P16 och på Nationell nivå med P17 och P19. Historiskt sett har vi aldrig varit så starka. Vi ser det som naturliga steg i utbildningen och utvecklingen av många framtida spelare.
Vi arbetar hela tiden med att försöka ge våra ledare så bra förutsättningar som möjligt för att dom också ska kunna ta kliv i sin utveckling.
Nu söker vi en assisterande tränare till vårt P19 lag

Arbetsuppgifter
Skapar en integrerande miljö utifrån lagets spelidé och värva det teoretiska med praktiska för att få spelarna att utvecklas.
Tillsammans med övriga i ledarteamet ansvara för träningsupplägg och matchupplägg.
Aktivt arbeta för att samarbetet ska fungera med åldersgrupperna ovan- och underifrån och säkerställa att samarbetet och kommunikationen fungerar genom utbyte av spelare för träningar och matcher.
3 träningspass i veckan plus match på helgen

Vem söker vi?
Driven och ambitiös person som vågar utmana och ställa krav
Erfarenhet av att leda lag som spelat 11-manna
UEFA utbildning meriterande
Person som är villig att investera sin tid för egen samt klubbens utveckling

Övrigt
Tjänsten är ingen fulltid men är arvoderad. Rekryteringsprocessen är igång och vi gör löpande urval.
Vid intresse kontakta Olof Persson på olof@lb07.se

FLER NYHETER

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr