LB07 söker Sportchef Ungdom

Vill du vara med och skapa södra Sveriges ledande utvecklingsmiljö inom fotboll? Vi söker nu en sportchef till vår barn- och ungdomsverksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start den 1 augusti 2022 eller enligt överenskommelse.

Om LB07

LB07 är en av Sveriges största fotbollsklubbar med 1200 spelare och över 200 ledare. Vi har verksamhet både på Limhamns IP och Bunkeflo IP. I verksamheten ryms pojkar och flickor från fyra års ålder upp till seniorlag.

Vision

LB07 ska vara södra Sveriges ledande utvecklingsmiljö inom fotboll. Vi agerar annorlunda än andra fotbollsklubbar eftersom vi utmanar traditionella strukturer och normer. Detta gör oss innovativa och ger våra spelare och ledare en modern utbildning både på och utanför planen. Vårt fokus på utbildning och utveckling ger oss en stark tro på framtiden. Tillsammans med stadsdelen Limhamn-Bunkeflo vill vi bidra till en positiv samhällsutveckling och människors välbefinnande. Det vi gör idag ger oss framgång imorgon – och den framgången delar vi tillsammans.

Arbetsuppgifter

Som Sportchef Ungdom kommer du vara sportsligt ansvarig för samtliga träningsgrupper med spelare i åldrarna 4–13 år. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

– Driva den sportsliga utvecklingen, på och utanför planen.
– Ansvarig för samarbetet med Bröndby Masterclass
– I samråd med Sportchef Senior genomföra sammanslagningen för P14.
– Vara kontaktperson för ledare och föräldrar.
– Ansvara för att starta nya träningsgrupper.
– Ansvara för ledarrekrytering (föräldrar).
– Tillsammans med dina kollegor arrangera cuper och camps.
– Ansvara för att föreningens spelarutbildningsplan LB07 ID efterlevs i träningsgrupperna.
– Utföra olika administrativa uppgifter kopplat till åldersgrupperna, exempelvis serieanmälningar och spelarregistrering.

Kompetens

Vi söker dig som har ledarerfarenhet från barn- och ungdomsfotboll. Har du en akademisk utbildning inom idrottsvetenskap/sport management är det meriterande. I den här rollen kommer du ha mycket kontakt med ledare, föräldrar och externa aktörer. Det är därför viktigt att du har ett professionellt bemötande, är kommunikativ och bra på att bygga relationer. Vidare behöver du ha en god administrativ förmåga. Har du tidigare arbetat i Sportadmin och FOGIS är det ett plus. I rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstider

Schemalagd arbetstid uppgår till 40/h per vecka och fördelas dagtid, kvällstid och helger. Schemaläggningen följer föreningens verksamhet.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Pensioner, förmåner och semester enligt kollektivavtal. Lön enligt överenskommelse.

Frågor

Kontakta Sebastian Jonsson, klubbchef, på 0760 199 548 eller sebastian@lb07.se

Ansökan

Fyll i din ansökan här!

FLER NYHETER

Veckans lag P2012 Limhamn

Ny tisdag och nytt ”Veckans lag”. Den här veckan fokuserar vi på pojkar 2012 Limhamn. P2012 Limhamn är en av föreningens största grupper med nästan

Läs mer »

Veckans lag F2011

Varje tisdag presenterar föreningen en av våra träningsgrupper från vår ungdomssektion. Först ut är våra flickor 2011. En grupp som består av 33 tjejer och

Läs mer »

LB07 söker Sportchef Ungdom

Vill du vara med och skapa södra Sveriges ledande utvecklingsmiljö inom fotboll? Vi söker nu en sportchef till vår barn- och ungdomsverksamhet. Tjänsten är en

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr