LB07 och Kunskapsporten förlänger sitt samarbete!

Kunskapsporten köpte 2018 fotbollshallen av LB07 och har sedan dess varit en viktig partner till föreningen. Det tidigare avtalet löpte ut 2022 och nu är parterna överens om fortsatt samarbete. Det nya avtalet innebär att föreningen under april-juni och augusti-oktober kan säkerställa ytterligare 12 timmar fotboll till verksamheten varje vecka. Avtalet innefattar även ett flertal helger under vinterhalvåret och det medför att föreningen kan återstarta sin cupverksamhet som legat nere under ett par år.

Sebastian Jonsson, Klubbchef LB07;
– Jag är glad att vi och Kunskapsporten delar ambitionen att vi tillsammans ska vara starka aktörer i Bunkeflostrand. Det blir en trygghet för föreningen med ökad tillgång till hallen och vi får fler alternativ till verksamheten. Vi ser ett långsiktigt samarbete framför oss med Kunskapsporten och vi vill bidra till att hallen blir än mer levande.

Mats Svanberg, Marknadschef, Kunskapsporten;
– På Kunskapsporten är vi glada över att vi nu ytterligare kan fördjupa samarbetet med LB07. Genom det nya samarbetsavtalet kommer aktiviteterna i Kunskapsportens Arena i Bunkeflostrand att öka påtagligt, allt till fromma för idrottslivet i södra Malmö. Det är vår avsikt att samarbete med LB07 ska bli långsiktigt. Kunskapsporten Arena är ett tydligt exempel på bolagets inriktning mot lärande hus – i detta fall fysiskt lärande.

 

FLER NYHETER

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr