LB07 inleder samarbete med Bröndby IF

LB07 har i dagarna ingått ett samarbete med Bröndby IF och deras koncept Bröndby Masterclass. Syftet med samarbetet är att vidareutveckla LB07’s ungdomsverksamhet och ta ytterligare kliv mot föreningens vision att vara södra Sveriges ledande utvecklingsmiljö inom fotboll. Samarbetet kommer att ge LB07’s spelare och ledare ytterligare utvecklingsmöjligheter och på både kort och lång sikt vara en injektion i verksamheten.

– Det känns väldigt inspirerande att knyta närmare kontakter i Danmark. Bröndby är en storklubb som verkar i vårt närområde och när de presenterade sin idé för oss var det ett självklart val att inleda ett samarbete med en av Skandinaviens ledande akademier, hälsar Sportchef Herr & Pojk Sebastian Jonsson.

Delar av Bröndbys spelar- och tränarutbildning kommer nu att bli tillgängliga för LB07 och det finns också goda förutsättningar för att knyta närmare kontakter i Danmark tack vare Bröndbys kontaktnät.

– För oss är det en stor möjlighet att få se och lära av en storklubb som har lag på högsta nivå både på dam- och herrsidan. Då vi för tillfället inte har något elitlag på vare sig dam- eller herrsidan känns det extra stimulerande att knyta ett samarbete med en förening som kan erbjuda elitmiljöer oavsett ålder och kön. Vi vill såklart få ut mesta möjliga av ett samarbete och kan med vår erfarenhet och storlek inom flickfotbollen även erbjuda värdefull input till Bröndby IF, hälsar sportchef Dam & Flick Henrik Adolfsson.

Mer information har gått ut till medlemmar via mail.

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr