Lars Åström – Ny tränare i damlaget!

2022 kommer LB07’s damer att tränas av Lars Åström. Sportchef Dam/Flick och tidigare tränaren Henrik Adolfsson:

– Lars är en tränare som vi har haft en dialog med till och från sedan 2019. Nu fanns möjligheten att erbjuda honom en roll som han verkligen var intresserad av, och då fanns det ingenting att tveka på från vår sida. Hans erfarenhet och kunnande kommer passa perfekt utifrån de målsättningar och ambitioner vi har med vår verksamhet kring Dam/F17. Vi är oerhört nöjda över att Lasse valde att skriva på för oss.

– Jag har tidigare jobbat mycket med spelare i åldern 15-20 år och när Henrik presenterade upplägget och tankarna som LB07 har både nu och i framtiden kände jag att rollen som huvudtränare för Dam/F17 var oerhört intressant, säger Lars.

Lars är ursprungligen från Stockholm (stolt Djurgårdare) och har i Skåne bland erfarenhet från uppdrag i Landskrona BOIS, Lunds BK, Kvarnby IK (senior) samt senast i GIF Nike.

– Jag vill spela en offensiv och bollförande fotboll där vi spelar oss ur alla situationer så gott det går. Sen gillar jag hur Italien har en förmåga att lära ut och utföra sitt försvarsspel, så mycket av inspirationen kommer därifrån.

Vi hälsar Lars varmt välkommen till LB07 och önskar honom och laget stort lycka till 2022!

 

FLER NYHETER

Tack Per – Välkommen Anna!

Igår genomfördes LB07’s valmöte inför 2024. Avgående ordförande Per Gärdsell tackade för sig efter lång och trogen tjänst. Anna Lorentz blev vald till ny ordförande.

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr