Lägesrapport Herr

Med seriepremiären uppskjuten till 1/5 kan det vara läge att höra lite hur det går för LB07’s herrar. Här nedan kommer en lägesrapport från huvudtränare John Wall.

Det har varit ett tufft år på många sätt, hur har ni påverkats av alla restriktioner?

-1 år in och med fjolårets erfarenhet av en ovisshet – när ska serien börja, när får vi spela matcher. Med den erfarenheten så har vi tillsammans hittills skapat en miljö som är glad och tacksamma över att få träna – göra saker tillsammans. Här tycker jag att kontinuiteten vi haft i spelartruppen och med de personligheter som finns gjort det riktigt bra. 

Hur ser ni på våren, träningar, träningsmatcher mm, svårplanerat men vad hoppas ni på.

-Vi förhåller oss så att alla nyheter är positiva nyheter. I sammanhanget är vi bara en del av ett samhälle – där vi försöker skapa en bra miljö – en frizon från en ångest som kan uppstå. Det vi vet är att vi kan påverka nästa insats – träning. Vi förhåller oss inte längre än så. 

Hur ser ni på kommande seriespel och motståndet?

-Är division 3 i denna region – har ingen erfarenhet av den. Chadie (ass tränare) har en hel vetskap om den – och jag förhåller mig mycket till den infon där. Så värderingen av serien utan pågående matcher och en viss haltande verksamhet gör att det svårt att förutse just i dagsläget. 

Berätta lite mer om era nyförvärv:

  • Emil Sandström – vänster ytterback. En återvändare som vi tror kan utvecklas positivt i vår miljö och vara en spelare med hög påverkan. 
  • Filip Thorstensson – en forward med näsa för mål och ett starkt djupledsspel.
  • Christoffer Byström – central mittfältare som har bra balans i sitt offensiva och defensiva spel.
  • Wilmer Persson – egen produkt som vi redan nu har haft en bra utveckling i vår miljö.
  • Filip Olsson – efter 1 år i U19 så är nu Filip hos oss. Styrkor i sitt defensiva spel – tror att han kan utvecklas starkt hos oss.
  • Hannes Nexbo – positiv utveckling under fjolåret vilket han premieras med en uppflyttning.
  • Simon Ståhl – ny från BK Olympic. Central mittfältare som har en annan profil än övriga centrala mittfältare, vilket vi tror är helt rätt för oss. 

 

Hur känner du själv för laget, nu när ni haft en tids träning tillsammans. Styrkor, svagheter?

-Svårt att sia då vi inte ställts mot ett motstånd – men vi börjar likna mer och mer ett LB07-lag. Hårt arbetande – intensiva och kollektivt skickliga. Så innehållet är tillfredsställande – men avsaknaden av referenser i förhållande till vår omvärld ställer givetvis till mitt svar. Vår uppgift i näringskedjan är att fostra – vara en stark förebild hur snabbt vi kan påverka människor att uppnå sin potential är hur vi värderar oss. 

Vi önskar herrarna lycka till och ser fram emot en spännande säsong i Division 3!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FLER NYHETER

Allsvenskan startar för P16

2022 kvalificerade P2006 föreningen till P16 Allsvenskan 2023 genom att vinna b-slutspelet P16 nationell. Seriesystemet gjordes om inför 2023 av Svenska fotbollförbundet och det infördes

Läs mer »

P2008 och P2010 vidare i DM

P2008 och P2010 har avslutat gruppspelet i DM för respektive ålder. Båda grupperna vinner gruppspelet och tar sig vidare till slutspel. Niklas Dahl tränare för

Läs mer »

Välkommen tillbaka Deniz!

Deniz Salievski återvänder till sin moderförening efter några år i Malmö FF. 2018 lämnade Deniz LB07 och åren i MFF innehåller spel i bland annat

Läs mer »

KEEP LB07

Under 2024 kommer LB07 inte mönstra ett damlag i seriespel. Istället startar LB07 en ny långsiktig satsning på dam- och flickfotboll som går under namnet

Läs mer »

Kallelse till årsmöte

Medlemmarna i IF Limhamn Bunkeflo kallas till årsmöte onsdagen den 20 mars kl. 18:00 i klubblokalen på Limhamns IP. Eventuella motioner från medlemmar skall vara

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr