Klubbchefen David Wernersson lämnar LB07 på egen begäran

Efter drygt ett år väljer Klubbchef David Wernersson att kliva av sitt uppdrag.

David om tiden i LB07
– Det har varit ett tufft beslut att ta. Under slutet av förra året inledde jag diskussioner med styrelsen om min nuvarande situation och initierade diskussioner om framtiden. Vi bestämde för att fortsätta in i 2020 men efter noga övervägande valde jag (tyvärr) att lämna in min uppsägning i februari. Det har på många sätt varit en fantastisk tid om än väldigt utmanade. Alla människor jag fått lära känna; ledare, spelare och personal och externa aktörer har varit extremt berikande. Ett klubbchefsjobb innebär arbete dygnet runt och tyvärr har jag inte fått ihop helheten under 2019, ett år som skilde sig rätt rejält ifrån vad som var planerat när jag började i LB07. När jag nu inför 2020 inte känner att jag kan bidra på det sätt som framtiden kräver är det mycket bättre för föreningen att vi går skilda vägar. En sak är dock säker och det är att LB07 har en stor plats i mitt hjärta framöver och jag vill tacka för förtroendet som jag fått under drygt ett år från dåvarande och nuvarande styrelse- och den öppenhet jag bemöts av ledare, spelare och personal. Även om 2020 är ett fortsatt utmanade år är jag övertygad om att den nya styrelsen och personal är på helt rätt väg framåt och jag önskar dem ett stort lycka framöver!

Ordförande Robert Lenir
– Styrelsen har mottagit vår klubbchef Davids uppsägning med sorg i hjärtat men respekterar hans beslut. David tog över efter Vicky Fredrikson i början av 2019 och kom rätt in i hetluften med vårt fortsatta arbete att bli en hållbar förening. David var helt rätt som vårt val till ny klubbchef- en ung driven person som tänker utanför boxen. Det arbete som David har lagt ner under 2019 har vi alla i föreningen kunnat se frukterna av. På styrelsens och föreningens vägnar tackar vi David för hans insats under det gångna året och önskar honom lycka till i hans fortsatta karriär.

David kommer jobba kvar i föreningen tom fredagen den 3:e april.

FLER NYHETER

Månadens Ledare: Cecilia Keller

Namn: Cecilia Keller Ålder: 37 Familj: Dotter, Hailey Bor: Annestad, Bunkeflostrand Cecilia är tränare i vår yngsta renodlade flickgrupp, födda 2017, men varken ledarskapet eller

Läs mer »

Matcher LB07 Dam

Matcher LB07 Herr

Tabell LB07 Dam

Tabell LB07 Herr